BAUHAUS logo

BAUHAUS

Bauhaus - destinationen för alla dina behov när det gäller hemförbättring och gör-det-själv-projekt. Här hittar du produkter från otaliga varumärken i en mängd olika kategorier, oavsett om du letar efter verktyg, tillbehör, möbler eller belysningsutrustning. Bauhaus reklamblad gör det möjligt för dig att fynda och köpa utvalda produkter från hela sortimentet på erbjudande varje vecka.

Bauhaus historia börjar i Tyskland

Bauhaus introducerade konceptet "allt-under-ett-tak" i 1960, då det första byggvaruhuset öppnade i Mannheim i Tyskland. Innan dess var såväl gör-det-självare och professionella hantverkare tvungna att leta i flera olika fackbutiker efter ordentliga verktyg och bra material till hus och trädgård. Nu kunde de hitta allt från borrmaskiner till växter, t.o.m. VVS och färg under samma tak. Bauhaus-konceptet var alltså helt unikt.

Bauhaus öppnade sitt första varuhus i Sverige i 1997 och sedan dess har de öppnat ytterligare 21 varuhus runt om i Sverige. I 2011 slog Bauhaus upp dörrarna för Bauhaus.se – onlinedestinationen för alla svenskar som inte bodde lika nära varuhusen. Detta gav även ökad tillgänglighet till deras stora sortiment hela vägen runt.

Ett Bauhaus varuhus har idag ett varusortiment på mer än 150 000 produkter. Detta innefattar varuområden som belysning, hemelektronik, kök, badrum, VVS, verktyg, järnvaror, färg, förvaringslösningar, trädgårdsartiklar, kakel, golv, trä- och byggvaror. I alla Bauhaus butiker möts du av kunnig personal som brinner för att hjälpa dig med att hitta rätt produkter för ditt byggprojekt.

Bauhaus har allt till badrum och kök

När det kommer till hjärtat i alla hem är badrummet och köket två av de viktigaste rummen. Dessa två utrymmen kräver en hel del uppmärksamhet när det kommer till planering och design, eftersom de ska vara funktionella, vackra och säkra för alla som använder dem. Från förvaringslösningar till designval, det finns mycket att tänka på när du skapar dessa två nyckelutrymmen i ditt hem. När det kommer till hemförbättring och design är två av de viktigaste utrymmena att ta itu med badrummet och köket. Dessa rum har en enorm inverkan på våra liv eftersom de används dagligen av alla medlemmar i hushållet. Det är viktigt att skapa en inbjudande och bekväm atmosfär som passar din livsstil och dina behov – och allt du kan behöva hittar du hos Bauhaus.

Hitta aktuella erbjudande i Bauhaus reklamblad

Att renovera ett badrum är ett bra sätt att tillföra värde och stil till ditt hem. Oavsett om du vill uppgradera ett befintligt utrymme eller skapa något helt nytt, finns det otaliga möjligheter. Från modern design med glasduschar och snygga armaturer, till klassiska stilar med traditionellt kakel, alternativen är till synes oändliga. Att veta var man ska börja kan vara skrämmande, men planering i förväg kan hjälpa till att göra processen smidigare. Att renovera ett badrum kan vara både spännande och överväldigande. Från att välja mellan olika material, stilar och färger till att räkna ut budget och tidslinje, det finns mycket att tänka på när man tar sig an ett sådant projekt. Lyckligtvis, med rätt tillvägagångssätt och vägledning från medarbetarna i Bauhaus butiker, kan vem som helst nå sina drömmars badrum. Om du dessutom tar en titt i Bauhaus reklamblad kan du även ha turen att hitta produkter du söker på erbjudande.

Få flera olika montageservices hos Bauhaus

Byggtjänster, Färg & tapettjänster, VVS- & badrumstjänster, Golvbeläggning, El & värmetjänster, Trädgårdstjänster, Kakel & klinkertjänster och Bortforsling – ja finns det någon slags service som du inte kan få hos Bauhaus? Ibland kan man sitta med tankar, drömmar, visioner och ambitioner inför en renovering eller byggprojekt, men samtidigt sakna erfarenheten eller kvalifikationerna för att kunna genomföra jobbet. Här kommer Bauhaus in i bilden.

På Bauhaus vet de att ingen kan göra allt, och därför skickar de certifierade hantverkare på hembesök till dig för att gå igenom dina önskemål och undersöka förutsättningarna. Här finns det möjlighet att ställa frågor och tillsammans med hantverkaren komma fram till en lösning som man önskar. Därefter mottar du en offert till dig på den renovering som ska utföras. I denna offert ingår naturligtvis allt undermaterial som krävs för att garantera att projektet efterlever alla gällande branschregler. Beroende på service så kan du därefter motta en 3D-ritning av projektet och så går vi igenom de val du har gjort. Om du godkänner offerten så tar Bauhaus ansvar för projektet som påbörjas efter överenskommet datum och Bauhaus och deras hantverkare sköter allt som har med servicen att göra. Beroende på typ av projekt för du naturligtvis slutbesiktning (till exempel vid badrumsrenovering) samt 10 års garanti på utfört arbete.

Få råd om belysning och lampor i Bauhaus butiker

Belysning är en viktig komponent i alla hem. Det hjälper till att skapa en varm och inbjudande atmosfär samtidigt som den ger den nödvändiga belysningen för att se klart. Oavsett om du letar efter ljusa och djärva artiklar eller subtil omgivningsbelysning, kan det vara svårt att veta var du ska börja när du bestämmer dig för vilken typ av belysning du ska köpa. Lyckligtvis finns det gott om alternativ för praktiskt taget alla utrymmen, från golvlampor och ljuskronor till vägglampor och skrivbordslampor hos Bauhaus.

Just belysning är ett viktigt element i alla utrymmen. Belysning är nämligen inte bara praktiskt men det anger stämningen och stilen i ett rum. När du handlar belysning i Bauhaus är det viktigt att tänka på både funktion och form – vad är du ute efter när det gäller ljusstyrka och atmosfär? Prata gärna med den kunniga personalen i Bauhaus butiker om detta. De kan hjälpa med att skapa en förståelse för de olika typerna som finns till att välja stilar som passar till ditt hem. Dessutom kan de ge råd och svar på praktiska överväganden som installationskostnader och energieffektivitet.

Besök din lokala Bauhaus och utforska sortimentet av lampor, belysning och tillbehör. Du bör även hålla utkik efter goda erbjudanden på belysning i Bauhaus reklamblad, som du hittar här på eReklamblad.

Fönster och dörrar och allt däremellan

Köp av fönster och dörrar är ett av de viktigaste besluten du kan ta när det kommer till ditt hem. De måste inte bara se bra ut och matcha stilen i ditt hem, utan de måste också vara hållbara, energieffektiva och enkla att använda. Oavsett om du bygger ett nytt hem eller byter ut befintliga fönster och dörrar är det viktigt att överväga alla tillgängliga alternativ. Dessa övervägelser kan du göra i Bauhaus butiker, där deras kunniga personal kan rådgiva och guida dig i djungeln av fönster och dörrar.

Det kan spela en väsentlig roll om du letar efter nya fönster och dörrar eller om du vill byta ut befintliga fönster och dörrar för ett renoveringsprojekt. Det kan därför vara en god idé att prata med personalen i butiken om vilka alternativ som finns eftersom det finns allt från traditionella träramar och obehandlade fönster till moderna kompositmaterial och aluminiumfönster inom många olika budgetar och stilar.

Även om sortimentet har många prisvärda och billiga fönster och dörrar, så finns det naturligtvis även produkter i den dyrare prisklassen – och därför är det särskilt intressant att kika med i Bauhaus reklamblad som är proppat med erbjudanden och rabatter.

Håll utkik i Bauhaus reklamblad för erbjudanden och rabatter

Gå på upptäcktsfärd med Bauhaus reklamblad och hitta inspiration och erbjudanden för ditt nästa byggprojekt därhemma. Oavsett om du behöver nya badrumsmöbler, elartiklar, inredning, trädgårdsmaskiner, köpa målarfärg eller nya fönster och dörrar är det värt att hålla ett öga på Bauhaus reklamblad. Reklambladet uppdateras varje vecka och med ett sortiment på över 150 000 produkter kommer ständigt nya erbjudanden i annonsbladet.

Din lokala varuhus och Bauhaus öppettider

Med fokus på den goda köpupplevelsen för kunden och konkurrenskraftiga priser är Bauhaus byggvaruhus värt att besöka alla dagar i veckan – och det kan du också! Bauhaus öppettider är nämligen alla dagar i veckan. Öppettider på din närmaste Bauhaus-butik hitta du nedan.

Med Bauhaus varuhus över hela landet kan du vara säker på att du kan hitta ett varuhus nära dig. Med generösa öppettider hela veckan, goda erbjudanden i reklambladet och butiker runtom i Sverige samt en onlinebutik hoppas vi att du kan hitta allt du behöver för ditt nästa byggprojekt i Bauhaus. Din närmaste Bauhaus-butik hitta du nedan.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S