Biltema logo

Biltema

Biltema etablerades redan 1963 i Sverige av Sten Åke Lindholm, och har sedan dess skapat en rik historia. Från en liten butik i Linköping, specialiserad på bildelar, har Biltema vuxit till en av Nordens största detaljhandelskedjor med butiker i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Kända för kvalitetsprodukter till låga priser, finns Biltema representerade i nästan varje hörn av landet. Med en ständig strävan efter högre kvalitet till lägre priser, har Biltema blivit ett välkänt namn i hela Norden.

Biltemas sortiment och tjänster

Biltema är inte bara till för bilentusiaster. Här hittar du allt från cyklar, elcyklar och motorcyklar till camping, fritid, hem, och kontor. Och för den äventyrslystne finns allt för utomhusaktiviteter, cykling, båtliv och sport. Oavsett om du behöver verktyg, planerar ett DIY-projekt eller vill upptäcka naturen, är Biltema ditt självklara val. Med ett imponerande sortiment av noggrant utvalda produkter, garanterar Biltema kvalitet till rätt pris. Och med möjligheten att handla online och hämta i butik, blir shoppingen hos Biltema smidigare än någonsin.

Biltemas öppettider för enkel shopping

Biltemas öppettider är anpassade för att ge dig flexibilitet. Oavsett när du vill planera ditt besök, har Biltema öppettider som passar din vardag. Med generösa öppettider, blir Biltema ett lättillgängligt alternativ.

Längst ner på sidan hittar du all information om öppettider, så att du alltid kan planera ditt nästa besök hos Biltema.

Erbjudanden och reklamblad från Biltema

För att få tag i de bästa fynden är det smart att hålla utkik i Biltemas reklamblad. Fyllda med oslagbara erbjudanden, ger det dig chansen att spara stort på allt från bildelar till cyklar. Biltemas reklamblad är din guide till de bästa priserna på dina favoritprodukter. Oavsett om du letar efter en ny cykel, campingutrustning eller verktyg, finns det alltid ett erbjudande som väntar på dig hos Biltema. Reklambladet är lätt att bläddra igenom och kategoriserat för att du enkelt ska hitta det du söker, vilket gör det enklare att planera dina inköp och hitta de bästa deals hos Biltema. Se alla aktuella reklamblad från Biltema här på sidan.

Language:
© 2009, Tjek A/S