Bordershop logo

Bordershop

- Enkel gränshandel med Bordershop

Bordershop har länge stått som en symbol för gränshandel och har varit en eftertraktade destination för alla som söker kvalitetsprodukter till förmånliga priser. Genom åren har den blivit lättillgänglig med Scandlines färjor så du enklare kan dra nytta av Tysklands lägre priser!

Bordershop sortiment

Med ett brett sortiment av allt du kan önska dig, står Bordershop som en favorit destination för många shoppare. Oavsett om du är ute efter matvaror, godis eller andra produkter, har Bordershop något för alla. Det är en plats där kvalitet möter variation, och där varje besökare kan hitta något som passar deras behov. Bordershop erbjuder även en omfattande online-upplevelse, där du kan förbeställa dina favoritvaror och hämta dem vid ankomst.

Flexibla öppettider hos Bordershop

Med kunden i fokus har Bordershop skapat flexibla öppettider som passar alla. Under speciella perioder, som helgdagar, erbjuder Bordershop ofta utökade öppettider. Här på sidan hittar du all information om Bordershop öppettider, så att du enkelt kan planera ditt besök.

Bordershop erbjudanden och reklamblad

Bordershop reklamblad är din guide till de bästa erbjudandena. Med deras ständiga erbjudanden kan du alltid hitta något som passar dig och din budget. Kolla in det senaste reklambladet här på sidan och planera ditt nästa besök.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S