Byggmax logo

Byggmax

Byggmax säljer byggvaror och produkter för hemmafixare till lägsta pris. Byggmax är en svensk heminrednings- och byggmaterialhandlare som har revolutionerat branschen i mer än 30 år. Genom sin onlineplattform och butikslägen med generösa öppettider erbjuder Byggmax kunderna de lägsta priserna på byggmaterial och produkter som behövs för alla DIY-projekt.

Från golv till målarfärg bär Byggmax allt som behövs för att genomföra en invändig eller exteriör renovering utan att tömma plånboken. Företagets breda utbud av produkter inkluderar dörrar och fönster, skruvsatser, träbrädor, trimbrädor och köksartiklar - allt till priser som är bland de mest konkurrenskraftiga på marknaden. Kunder kan enkelt handla online eller i butik med tillförsikt och veta att de får varor av hög kvalitet till en bråkdel av vad de skulle hitta någon annanstans. Dessutom finns deras kunniga personal alltid tillgänglig för att svara på frågor om produktval eller installationstips.

Byggmax - ett svenskt företag med konkurrenskraftiga priser

Byggmax är ett svenskt företag, grundat 1993 av Håkan Nordin. Företaget började som en idé att skapa en detaljhandelskedja för byggmaterial, verktyg och hemförbättringsprodukter. Byggmax var den första butiken i sitt slag i Sverige, med uppdraget att göra byggprojekt enklare och mer prisvärda för människor.

Verksamheten startade långsamt, men tog snabbt fart på grund av dess konkurrenskraftiga priser och bekväma lägen. Byggmax öppnade fler butiker i hela Sverige under åren som följde och expanderade till Norge, Finland och Tyskland 2005. Idag har Byggmax över 100 butiker över hela Europa som erbjuder kvalitetsprodukter till överkomliga priser. Det har blivit en av de ledande gör-det-själv-kedjorna i Skandinavien med lojala kunder som uppskattar deras breda utbud av produkter och tjänster.

Kolla in Byggmax senaste reklamblad med fantastiska erbjudanden

Byggmax, en av de ledande heminredningsbutikerna i Sverige, är stolta över att tillkännage lanseringen av sitt nya reklamblad. Nu kan alla kunder ta del av rabatter och kampanjer på ett ännu större utbud av produkter än tidigare.

Det nya Byggmax-reklambladet erbjuder fantastiska erbjudanden och rabatter på ett brett utbud av produkter från byggmaterial, verktyg och träbearbetningsmaterial till trädgårdsmöbler och mer. Kunder kan nu köpa föremål som dörrar, fönster, skruvar, gångjärn och andra nödvändiga hushållsartiklar för upp till halva priset eller mer! Med detta nya reklamblad kommer kunder att kunna lägga vantarna på produkter av hög kvalitet till oslagbara priser.

Förutom rabatterade priser kan kunderna även dra nytta av fri leverans i vissa områden eller använda sig av 'click & collect'-tjänster där de kan hämta sina inköp direkt från butiken i deras öppettider.

Se Byggmax öppettider och besök din lokala butik idag

Byggmax är en svensk detaljhandelskedja som är specialiserad på heminredning och byggmaterial. Företaget har varit verksamt sedan 1996 och har nu över 250 butiker i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Polen. Kunderna kan välja från ett brett utbud av produkter som byggmaterial, verktyg, hårdvara, timmer, färg och mer.

Byggmax erbjuder utökade öppettider för kunder som vill handla under kvällstid eller helger. Dörrarna är öppna måndag till fredag från 8.00 till 20.00 och på helger från 9.00 till 18.00. Alla Byggmax-butiker erbjuder också gratis parkering så att shoppare enkelt kan komma åt sina produkter när de kommer till butiken. Kunder kan till och med beställa online innan de besöker butiken så att de är säkra på att få exakt vad de behöver när de kommer.

Hitta inspiration i Byggmax reklamblad till ditt nästa projekt

När det kommer till att bygga och renovera utomhus är Byggmax platsen att gå till. Genom att erbjuda ett omfattande utbud av produkter för utomhusprojekt kan kunderna hitta allt de behöver på ett bekvämt ställe. Från stängselmaterial och trädgårdsmöbler till bodar och marksten, Byggmax har alla varor som behövs för framgångsrika byggprojekt utomhus.

Butiken tillhandahåller också ett omfattande urval av verktyg som kan förenkla alla renoveringsjobb. Med sågar, borrar och annan utrustning tillgänglig till konkurrenskraftiga priser har kunderna tillgång till kvalitetsutrustning som hjälper dem att slutföra sitt projekt snabbare. Det finns också trädgårdsmateriel som jordförbättringsmedel och ogräsdödare så att kunderna inte behöver leta efter dessa föremål någon annanstans.

Byggmax engagemang för att tillhandahålla ett brett utbud av varor som lämpar sig för utomhusarbete gör det enklare än någonsin att bygga eller renovera utomhus med tillförsikt.

Vad har Byggmax att erbjuda?

Byggmax är den bästa källan för alla dina byggbehov. Oavsett om du är en entreprenör eller husägare kan Byggmax förse dig med de material och verktyg som krävs för att slutföra ditt projekt. Vårt breda utbud av produkter sträcker sig från timmer och sidospår till takspån och färg. Vi erbjuder även kunnig personal som kan hjälpa dig att välja rätt material för ditt jobb. Plus, med bekväm onlinebeställning och generösa öppettider i butikerna är det enklare än någonsin att få exakt det du behöver.

Allt till hemmafixarens olika projekt

Trä, verktyg och spik är avgörande för alla byggprojekt. Med rätt tillbehör kan vem som helst ta sig an projekt, från ett enkelt staket till ett nytt skrivbord eller hyllor. Byggmax är en webbutik som erbjuder allt från trä till skruvar med mera för att hjälpa dig skapa vad du än har i åtanke.

Allt inom hus och bygg till billiga priser

Byggmax har alla verktyg du behöver till bra priser. Handla deras urval av kvalitetsträ inklusive ek, furu, cederträ och mer så att ditt projekt ser bäst ut när det är klart. Plus med deras utbud av sågar och borrar kan du blanda och matcha elverktyg precis som proffsen gör! Var kreativ med olika betsar och lacker för att göra din egen unika stil också.

One-stop-shop med allt inom VVS och el

Byggmax VVS och el gör hemrenoveringar enklare än någonsin. Denna one-stop-shop erbjuder en mängd olika produkter för att hjälpa dig med dina projekt, oavsett storlek eller komplexitet. Från toaletter och duschar till ljusbrytare och uttag, Byggmax har allt. Dessutom tillhandahåller de material av hög kvalitet till överkomliga priser.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren proffs, gör Byggmax det enkelt att hitta rätt delar till ditt projekt. De har ett omfattande urval av rör, kopplingar, kranar, ledningsmaterial och mer - allt från pålitliga märken som Grohe och Siemens. Dessutom finns deras kundtjänst alltid till hands för att ge råd om produktfunktioner eller installationstekniker.

Ett brett utbud av högkvalitativa inner- och ytterdörrar

Innerdörrar och ytterdörrar är viktiga komponenter i alla hem. Oavsett om du behöver ge extra integritet i ditt hem eller ge extra säkerhet för utsidan av ditt hus, så har Byggmax dig täckt. Med ett brett utbud av kvalitetslösningar för inner- och ytterdörrar till överkomliga priser är Byggmax det perfekta valet för alla som vill uppgradera sitt hem med högkvalitativa produkter.

Hos Byggmax kan kunderna välja mellan massiva trä- eller metallramsdörrar som finns i olika stilar och utföranden. Kunderna kan också välja mellan en mängd olika ytbehandlingar som PVC-laminat, valnötsfaner, vitlack och mer. Varje dörr är designad med överlägset hantverk och hållbarhet för att hålla år utan att kompromissa med stil eller säkerhet.

Byggmax har allt till din bastu

Den traditionella finska bastun har funnits i århundraden, och det fortsätter att vara ett populärt sätt att koppla av och ta det lugnt. Byggmax gör det nu enklare än någonsin att införa bastuupplevelsen i ditt hem. Deras urval av högkvalitativa bastur erbjuder något för alla – från de traditionella vedeldade modellerna till mer moderna elektriska versioner.

Oavsett om du letar efter en liten enpersonsmodell eller en stor, lyxig version har Byggmax den perfekta bastun för dig. Deras utbud omfattar allt från grundläggande design med lagom plats för två personer, upp till större enheter kompletta med bänkar och till och med duschar. Och oavsett vad din budget är, kommer det att finnas ett alternativ som uppfyller dina behov och passar inom din budget.

Varor och verktyg för alla hemmafixare

Golv, färg, köksinredning, belysning, förvaring, inredning, badrumstillbehör och bastugrejer hittar du här. Bra kvalitet till billiga priser. Oavsett om du ska spackla, bygga tvättstuga eller renovera badrummet hittar du vad du behöver för att fixa ditt hem.

Vad behöver du veta om Byggmax och reklambladet?

Byggmax är Sveriges ledande heminrednings- och byggmaterialhandlare och deras reklamblad ger kunderna detaljerad information om deras produkter och tjänster. Den här artikeln kommer att ge läsarna en översikt över innehållet i Byggmax senaste reklamblad, inklusive information om några av de spännande kampanjerbjudanden som finns tillgängliga för kunder.

Byggmax är en svensk heminrednings- och byggmaterialhandlare som förser kunder med ett brett utbud av produkter och tjänster. Deras senaste reklamblad beskriver alla spännande erbjudanden de har att erbjuda. Med rabatter på populära föremål, såsom verktyg, möbler, dekorationer med mera, har Byggmax reklamblad allt du behöver för att förverkliga dina hemförbättringsdrömmar. Byggmax reklamblad erbjuder oslagbara priser och kvalitet, från byggmaterial till trädgårdsmaterial.

Byggmax har nyligen släppt ett spännande nytt reklamblad för att visa upp sina innovativa produkter och tjänster. Från byggmaterial till heminredning, deras omfattande utbud av produkter är designade för att möta behoven hos alla gör-det-själv-entusiaster. Reklambladet är späckat med information om företagets imponerande sortiment, samt exklusiva rabatter och erbjudanden som kunderna kan ta del av.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S