Calle logo

Calle

- en gränshandel med fantastiska erbjudanden

Calle har länge haft varor till oslagbara priser, och som en välkänd gränshandelskedja vid den tyska gränsen, är den mångas favorit. Med en stark närvaro har Calle blivit en favorit affär för både svenskar, danskar och norrmän som passerar den tyska gränsen. Hos Calle går lågt pris, stort urval och spännande produkter hand i hand.

Planera din shopping med Calle reklamblad

Med Calles reklamblad kan du enkelt planera dina inköp efter en mängd fantastiska erbjudanden. Kolla därför alltid Calles reklamblad innan du planerar ett besök, så du inte missar erbjudanden på dina favoritvaror. Det finns alltid något nytt och spännande att upptäcka varje gång du besöker Calle, vilket gör varje besök till en unik shoppingupplevelse. Kom ihåg att du kan hitta Calles aktuella reklamblad längst ner på denna sida. Börja spara redan nu.

Utforska Calle stora sortiment

Med fokus på kvalitet och ett varierat sortiment av varor, erbjuder Calle ett hav av spännande produkter inom dagligvaror, hushåll, skönhet och de vanliga gränshandelsprodukterna som godis och läsk. När det kommer till gränshandel, står Calle i en klass för sig. Det finns alltid massor med erbjudanden på en mängd välkända varumärken och spännande varor.

Calle öppettider – en smidig shoppingupplevelse

Calle förstår vikten av att erbjuda sina kunder flexibilitet, både när det gäller produktutbud och öppettider. Därför har Calle öppettider som är anpassade till allas behov. Kolla in Callas öppettider längst ner på denna sida.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S