City Gross logo

City Gross

CityGross är en populär stormarknadskedja i Sverige som är känd för sina överkomliga priser och breda utbud av produkter. Den första butiken öppnade 1993 och idag har City Gross 42 butiker i Sverige. City Gross – där maten gör skillnad

City Gross erbjuder en unik shoppingupplevelse och strävar efter att vara den föredragna destinationen för alla livsmedelsbehov. De ger även kunderna tjänster som hemleverans, beställning online, reklamblad med nya rabatter varje vecka och prismatchande erbjudanden. Trots sin långa tradition fortsätter de att förnya sig och ligga före konkurrenterna genom att hålla fast vid sina kärnvärden: bekvämlighet, kvalitet och hållbarhet.

Veckans erbjudande i City Gross reklamblad

Varje vecka presenteras Veckans erbjudande och veckans varor för City Gross kunder. Vilka varor som är på erbjudande varierar från butik till butik, så det är därför viktigt att kolla in reklambladet för just den butik som ligger närmast dig, så att du kan se alla rabatter som du har möjlighet att få.

Med allt från färskvaror till frysta livsmedel och hushållsartiklar är City Gross sortiment dedikerat till att förse kunderna med kvalitetsvaror till överkomliga priser – både på erbjudande och till ordinarie pris.

City Gross – ett familjeföretag i fjärde generation

City Gross är ett 100-årigt familjeföretag och en av Sveriges ledande dagligvarubutikskedjor vars butiker har funnits i över 30 år med ett stort utbud av färskvaror, mejeriprodukter, kött, fryst mat, färdigvaror med mera. City Gross består av familjeägda stormarknader med ett enda mål – att verkligen göra skillnad. Därför är de annorlunda från andra matbutikskedjor. Till exempel erbjuder de färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från sina egna bagerier och ett extremt brett livsmedelssortiment.

Med tonvikt på fräschör och hållbarhet strävar City Gross efter att ge kunderna bästa möjliga upplevelse när de handlar sina matvaror. De är stolta över sin förmåga att möta kundernas behov och förväntningar och är angelägna om att tillhandahålla utmärkta shoppingupplevelser för sina lojala kunder. För enkelhetens skull erbjuder City Gross-butikerna en mängd olika tjänster såsom onlinebeställning, hemleverans och hämtningsställen.

City Gross har under många år enbart ägts av Moderbolaget Bergendahl & Son, men i 2021 sålde de en del av City Gross till Axfood, som under fem år har option på att köpa ytterligare procentsatser.

Köp frukt och grönsaker hos City Gross – med färskvarugaranti

Frukt och grönt är en grundläggande del av all hälsosam kost. Att äta en mängd olika livsmedel ger viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter som gör att våra kroppar fungerar optimalt. Frukt och grönsaker är också bra källor till kostfiber, som hjälper till att reglera matsmältningen och främja bättre tarmhälsa. Tyvärr äter många människor inte tillräckligt med produkter för att uppfylla det rekommenderade dagliga intaget.

Frukt och grönt är som bäst när det är helt färskt. Hos City Gross har de därför infört färskvarugaranti, som ger dig dubbla pengarna tillbaka om något skulle vara fel på din färskvara. Det enda du behöver göra är att lämna tillbaka varan så fort du märker att det är fel på den innan ”Bäst-före-datum”, och så får du tillbaka pengarna – dubbelt. På så vis kan du köpa nya färskvaror och samtidigt få lite extra tillbaka. Färskvarugarantin gäller naturligtvis inte endast frukt och grönt utan även kött, chark, fågel, fisk & skaldjur, delikatess, ost, mejeri samt bröd och konditorivaror.

Vegetariska varor är en del av City Gross sortiment

Vegetarian, vegan och flexitarian är exempel på livsstilsval som har blivit allt mer populära under de senaste åren. Att äta en vegetarisk eller vegansk kost är inte bara bra för planeten, utan det kan också ge många hälsofördelar. Men att handla mat som vegetarian kan ibland vara en utmaning. Lyckligtvis kan du med hjälp av City Gross Vegetariska Kasse göra dina vegetariska matinköp mycket enklare och roligare. Med den ständigt växande oro för miljön vänder sig många individer till en vegetarisk eller vegansk livsstil som ett försök att minska sitt koldioxidavtryck. Genom att byta ut köttet mot andra produkter kommer du inte bara att minska din miljöpåverkan, utan du kommer också att äta hälsosammare och stödja djur och djurens rättigheter. Ett av de bästa sätten att börja din vegetariska resa är genom att beställa City Gross Vegetariska Kasse, som är en färdigpackad matkasse med ingredienser och recept till fem olika middagar.

Se aktuella erbjudanden i reklambladet

I City Gross reklamblad hittar du en mängd bra erbjudanden på en mängd produkter som erbjuds i butiken. Oavsett om du letar efter matvaror eller hushållsvaror har City Gross något för alla. Med nya och spännande erbjudanden varje vecka är reklambladet en utmärkt informationskälla för kunder som letar efter de senaste besparingarna. Från veckorabatter till speciella bonuserbjudanden – reklambladet vill du inte missa! Se det senaste reklambladet här på eReklamblad.

City Gross butiker och öppettider

City Gross har 42 butiker runt om i Sverige – primärt i södra Sverige. Med butikernas ständigt föränderliga landskap är det viktigt att hålla sig uppdaterad med öppettiderna för dina lokala stormarknader. Öppettiderna hos City Gross är i regel 07:00-21:00 alla dagar i veckan, men flera butiker har öppet till 22-23:00. Kolla därför nedan vilka öppettider din närmaste City Gross har innan du ger dig av.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S