Coop logo

Coop

Coop är en av Sveriges största livsmedelskedjor. Coop-butiker är ett bra sätt att spara pengar samtidigt som du får kvalitetsprodukter. De tillhandahåller en mängd olika föremål till rabatterade priser, vilket gör dem till ett idealiskt val för dem som vill fylla på med vardagliga saker eller hitta unika presenter. Att handla i Coop-butiker är också bekvämt eftersom många platser erbjuder utökade öppettider och har flera avdelningar att välja mellan. Med ett ständigt växande utbud av varor, allt från färskvaror till heminredning och leksaker, finns det något för alla i Coop-butikerna.

Varumärket Coop är välkänt för sitt engagemang för hållbarhet och etiska inköp. Som ett företag som har verkat i över 100 år, presenterar Coop stolt sina egna produktlinjer som uppfyller deras höga krav på excellens.

Historien om Coop – ett grönt varumärke i branschen

Coop är det gröna varumärket i branschen, flerfaldigt prisade för deras hållbarhetsprofil. De är ett kooperativ vilket betyder att Coop ägs av sina 3,7 miljoner medlemmar.

Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet för Coop varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Det Kooperativa förbundet startades 1899 och byggde redan då på en idé om bra mat i bra butiker till ett bra pris. Idag är Coop är en av Sveriges största livsmedelskedjor. Med över 800 butiker över hela Sverige har företaget etablerat sig som ledande inom butiksområdet genom att erbjuda bekvämlighet, kvalitetsproduktutbud och en övergripande trevlig shoppingupplevelse.

Med ett brett utbud av dagligvaror och andra varor erbjuder Coops butiker något för alla. Oavsett om du letar efter ekologiska produkter eller miljövänliga städmaterial kan du hitta precis det du behöver i Coops butiker.

Lokala matvaror – för din, alla andras och miljöns skull

Coop är en populär svensk matbutik på nätet som erbjuder kunderna en mängd bekvämligheter och rabatter. Oavsett om du vill göra alla dina inköp inför veckan på en gång eller bara behöver ska ha några få saker, så har Coop något för dig. Deras nuvarande erbjudanden och rabatter i reklambladet är särskilt lockande, med ett brett urval av produkter från färskvaror till hushållsartiklar till bra priser.

Coop är dessutom ett innovativt nytt sätt att handla mer lokal mat, vilket gör det enklare än någonsin tidigare att få tillgång till färska, näringsrika och närproducerade råvaror. Coop erbjuder ett varierat utbud av produkter, från grönsaker och frukter till nylagade måltider, mejeriprodukter och dagligvaror. Genom att handla på Coop stöttar kunderna sina lokala bönder och producenter samtidigt som de vet att de får mat av högsta kvalitet.

Matkassar för alla – ekologisk, laktosfri eller ett extra hälsosamt alternativ

Ekologisk mat har blivit allt mer populärt de senaste åren, vilket ger konsumenterna ett hälsosammare och miljövänligare alternativ när det kommer till matinköp. För den som vill köpa ekologisk mat utan den höga kostnaden erbjuder Coops matkassar en tillgänglig och bekväm lösning. Coop tillhandahåller ekologiska, färdigförpackade matkassar som är både näringsrika och prisvärda. Dessa påsar innehåller en mängd olika ingredienser som kommer från lokala gårdar, vilket ger kunderna färska och hälsosamma matalternativ.

Att äta en näringsrik och balanserad kost är en viktig del av en hälsosam livsstil. För dem som är laktosintoleranta kan det vara svårt att hitta mat som tillgodoser deras dietrestriktioner. Lyckligtvis erbjuder Coop ett urval av matkassar som är helt fria från laktos, vilket ger den som har svårt att smälta mejeriprodukter möjligheten att med lätthet njuta av en mängd olika måltider. Letar du efter ett bekvämt och näringsrikt sätt att njuta av en laktosfri diet? Coops matkassar är den perfekta lösningen! Coop är en matbutik på nätet som specialiserat sig på att tillhandahålla mejerifria och laktosfria produkter till de med kostrestriktioner. Deras matkassar erbjuder kunderna ett brett utbud av laktosfria snacks, måltider och desserter som kan avnjutas på språng eller hemma.

På Coop hittar du säsongsbaserade råvaror

I takt med att årstiderna förändras, ändras också ingredienserna som finns tillgängliga för oss i våra kök. Att äta mat som är i säsong är ett bra sätt att säkerställa att du får färska ingredienser med maximal smak och näring.

Sommarsäsongen är en bra tid att njuta av färska råvaror för matlagning och bakning! Det är något speciellt med smaken av frukt och grönsaker när de är i säsong. Säsongens råvaror smakar inte bara bättre, utan de är oftast mer prisvärda och tillgängliga än de som är lågsäsong. På Coop hittar du alltid råvaror som passar säsongen – och ofta med ett extra bra erbjudande i reklambladet.

Att veta vilka ingredienser som är under säsong kan hjälpa dig att fatta välgrundade beslut när det gäller måltidsplanering och matinköp, vilket är extra bra om du önskar att spendera mindre pengar på matvaror. Om du tar en titt i Coop reklamblad på eReklambladet varje vecka kan du snabbt och enkelt snappa upp vilka varor som är på erbjudande och vilka rabatter du kan ta del av.

Varumärken hos Coop – Änglamark, Xtra och Coop

Coop har även egna varumärken i butikerna som alla har sina individuella syften – kvalitet, lågpris och matglädje. Coop har som företag alltid varit pionjärer inom egna varumärken. Från början introducerades egna varumärken för att säkra leveranser samt kunna erbjuda samma vara till ett lägre pris.

Varumärket Coop är produkter med hög kvalitet till ett bra pris. Varumärket Coop lanserades 2003, sortimentet är brett och är det största av Coops egna varumärken. Produkterna bjuder på matglädje till alla sorters familjer, stora som små. Med Coops varor får du helt enkelt bra produkter till bra pris – oavsett om det är till vardag eller festligare tillfällen.

Varumärket Coop Änglamark är en slags svensk symbol för kvalitet, förtroende och värde. Varumärket har funnits länge och tillhandahåller högkvalitativa produkter till rimliga priser till generationer av svenskar. Ända sedan starten har Coop Änglamark försett kunderna med högkvalitativa produkter, kött, mejeriprodukter, snacks och andra livsmedel till överkomliga priser. Grunden till att Coop Änglamark sticker ut från andra varumärken är att de sätter extra tonvikt på hållbarhet och socialt ansvar. Coop Änglamark är faktiskt ett av de ledande varumärkena i svenska livsmedelsbutiker.

Till sist har vi naturligtvis Coop Xtra, som är Coops snabbt växande varumärke som erbjuder kvalitetsprodukter till kunder till ett överkomligt pris. Med ett unikt utbud av matvaror har Coop Xtra snabbt blivit en av de mest eftertraktade källorna för alla behov. Dessa produkter hittar du ofta på erbjudande i Coops populära reklamblad här på eReklamblad.

Se veckans erbjudanden i Coops reklamblad

I Coops reklamblad hittar du ett brett utbud av produkter tillgängliga till rabatterade priser. De erbjuder exklusiva erbjudanden på utvalda varor och uppdaterar regelbundet reklambladet med nya produkter och specialerbjudanden. Håll dig uppdaterad med Coops reklamblad här på eReklamblad och spara pengar på matvaror redan idag.

Coops butiker och öppettider

Coop har över 800 butiker från norr till söder, så du kan utan problem hitta en Coop nära dig. Många Coop-butiker har öppet från 07:00-22.00 alla dagar i veckan, men vissa stänger lite tidigare eller öppnar lite senare. Öppettiderna varierar nämligen beroende på vart Coop-butiken ligger, så kolla öppettiderna nedan innan du ger dig iväg.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S