Coop Extra logo

Coop Extra

Coop Extra är Coops lågprisformat som är proppade med billiga kvalitetsvaror. Ett fokus på låga priser är essensen av Coop Extras mål. De gör allt för att göra din vardag så enkel, bekväm och billig som möjlig – och de låga priserna gör det möjligt för alla att kunna handla i butikerna. Även om priserna redan är låga, har Coop Extra ett reklamblad med extra goda erbjudanden och rabatter.

Coop Extra – med fokus på pris

När det kommer till att handla lågprisvaror är Coop Extra platsen att gå till. Coop Extra erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla sina produkter och shoppare kan vara säkra på att de får kvalitetsvaror till en bråkdel av kostnaden. De har inte bara oslagbara erbjudanden på vardagsartiklar utan de erbjuder också speciella rabatter och kampanjer under hela året så att shoppare kan få ännu mer valuta för pengarna – dessa hittar du bland annat i reklambladet som du kan hitta här på eReklamblad.

Nytt lågprisformat inom Coop som växer och växer

Coops nya butiksformat Coop Extra, eller Xtra som det även kallas har fått tillägget "en del av Coop". Formatet är relativt nytt och det var i augusti 2020 som de första Coop Extra butikerna slog upp dörrarna för prismedvetna kunder. Det tydliga priserbjudandet i kombination med en rymliga och bostadsnära butiker var en omedelbar succé. Det nya butiksformatet innebar även ett helt eget sortiment, egen grafisk profil, egen kommunikation och egen butiksdrift. Sortimentet består både av välkända varumärken till bra kvalitet och det egna lågprisvarumärket inom Coop – Xtra.

Bröd på Coop Extra

Letar du efter en pålitlig källa till färskt, gott bröd? Se inte längre än Coop Extra! Med oslagbara priser och kvalitetsråvaror har Coop Extra snabbt blivit ett av de bästa ställena att köpa bröd. Oavsett om du letar efter en klassisk vit limpa, rejäl råg eller något unikt som surdeg, så har Coop Extra det du behöver. Med ett omfattande utbud av produkter från klassiska vita limpor till glutenfria limpor erbjuder Coop Extra något för alla. Dessutom är företaget stolt över att använda de färskaste ingredienserna och erbjuder en mängd hälsosamma alternativ. Kolla in reklambladet för goda rabatter och erbjudanden på bröd från Pågen och andra kända varumärken.

Mejeriprodukter på erbjudande hos Coop Extra

Letar du efter ett bra sätt att spara pengar på din matinköp? Coop Extra är det perfekta stället att få alla dina mejeriprodukter till ett rabatterat pris. Med ett brett urval av varor, inklusive mjölk, ost och yoghurt, erbjuder Coop Extra oslagbara priser och goda rabatter i deras butiker och i reklambladet.

Coop Extra erbjuder inte bara ett mångsidigt urval av mejeriprodukter, utan de är också stolta över att ge sina kunder de färskaste råvarorna som finns. Med ett brett urval av alternativ och en lättnavigerad layout gör Coop Extra att handla mejeriprodukter enkelt och bekvämt. Från komjölk till yoghurt till ost, du kan hitta nästan allt du behöver i den här butiken.

Frukt och grönt på erbjudande

Att äta frukt och grönsaker är en av de bästa sakerna vi kan göra för vår hälsa. De är inte bara näringsrika, utan de ger bra smak och variation till våra dieter. Att handla färskvaror kan vara en utmaning, särskilt om du inte vet var du ska leta. För den som letar efter fräscha frukter och grönsaker till ett rimligt pris är Coop Extra ett utmärkt val.

Coop Extra erbjuder nämligen ett brett utbud av färska frukter och grönsaker som är perfekta för att fylla ditt skafferi eller lägga till smak till valfri måltid. Med en mängd olika säsongsbetonade produkter samt ekologiska alternativ är det lätt att få allt du behöver på ett ställe. Dessutom erbjuder de konkurrenskraftiga priser och bekväma shoppingtider så att du alltid kan hitta det du letar efter. Du kan dessutom alltid hitta goda erbjudanden på utvalda varor inom frukt och grönt i Coop Extras reklamblad.

Torrvaror till skafferiet till låga priser

Om du letar efter ett utmärkt ställe att köpa torrvaror är Coop Extra det perfekta valet. Här hittar du ett brett utbud av varor som säkerligen kommer att tillfredsställa alla dina livsmedelsbehov. Oavsett om du behöver basvaror som mjöl, socker och torkade bönor eller mer specialiteter som spannmål och bakblandningar, så har Coop Extra denna typen av varor. Coop Extra har inte bara bra produkter, utan deras priser är också mycket konkurrenskraftiga. Du har dessutom ofta möjlighet att välja ett billigare alternativ genom att välja Coop Extras egna varumärke Xtra.

Alltid gott godis och söta saker hos Coop Extra

Du kan alltid hitta gott godis och annat sött i Coop Extras butiker. Coop Extra är faktiskt den ultimata destinationen för alla dina godisbehov. Från klassisk choklad och vingummi till karameller och skumgummi, Coop Extra har något som tillfredsställer allas sötsug. Coop Extra är därmed ett bra ställe att köpa alla dina favoritgodis och andra godisar. De erbjuder inte bara ett brett urval av kvalitetsgodis, utan deras priser är oslagbara. Plus, när du handlar på Coop Extra kan du vara säker på att alla deras produkter är fräscha och goda.

Hitta varor för veckans middagar i Coop Extra reklamblad

Coop Extra är en svensk butikskedja som finns på runt 50 platser över landet. Hos Coop Extra hittar du ett brett utbud av färskvaror. I butikerna är det även möjligt att få receptfoldrar med förslag på veckans middagar för hela familjen. Varorna i dessa recept är ofta möjligt att få på erbjudande i Coop Extras reklamblad vilket gör att inköpen kan bli ännu billigare – både för att middagarna är välplanerade så att du inte köper något onödigt, men även för att du kan få flera produkter till billigare eller på erbjudande i Coop Extras reklamblad. Du hittar även flerköpserbjudanden vilket innebär att du betalar ett lägre pris om du köper fler av samma produkt. Denna typ av erbjudanden är perfekta när du vill spara lite extra en vecka och göra många lunchlådor i förväg eller en storkok till att frysa in. Coop Extra är därmed ett smart val för dig som gillar billig vardagsmat av bra kvalitet.

Coop Extras butiker och öppettider

Coop Extra har ca 50 butiker runt om i Sverige och ännu fler är på väg, så det finns antagligen en nära dig nu eller inom snar framtid. I butikerna hittar du allt du kan behöva både för vardag och helg till ett bra pris. Butikerna är rymliga och lätta att hitta i – men lite mindre än de vanliga Coop-butikerna. Öppettiderna är något kortare än de andra Coop-butikerna men det tar Coop Extra igen genom att alltid erbjuda riktigt bra priser och rabatter på de varorna som du behöver varje dag. Öppettiderna i en del av butikerna är 08:00-22:00, men det finns även butiker som har kortare öppettider. Det är därför en god idé att du kollar öppettiderna nedan till din lokala Coop Extra innan du ger dig iväg för att vara säker på att det är öppet när du kommer.

Se veckans erbjudanden i Coop Extras reklamblad

På Coop Extra kan du dra nytta av oslagbara besparingar tack vare aktuella erbjudanden i reklambladet som inkluderar rabatter på en mängd vardagsvaror samt veckans erbjudande och specialerbjudanden som "köp en få en gratis"-erbjudanden. Coop Extra erbjuder därmed inte bara konkurrenskraftiga priser på sina produkter, utan de har också ett imponerande urval av rabatter och erbjudanden som kan hjälpa dig att få ännu mer valuta för pengarna.

Coop Extras reklamblad är utformat för att hjälpa kunder att göra stora besparingar på sina matinköp samtidigt som de fortfarande kan njuta av samma kvalitetsprodukter som de älskar. Coop Extra har alltid bra erbjudanden på många olika typer av varor – med fokus på dem du verkligen behöver. Reklambladet uppdateras med nya erbjudanden varje vecka, så du kan vara säker på att det finns erbjudanden och rabatter som kan hjälpa dig att få budgeten att hålla vecka efter vecka. Du hittar reklambladet här på eReklamblad. Vad väntar du på? Kolla in Coop Extras reklamblad nu och få tag i de bästa erbjudandena idag.

Language:
© 2009, Tjek A/S