Coop X:-TRA logo

Coop X:-TRA

- Coops främsta lågpriskedja

Coop X:-tra, en del av Coop-koncernen i Sverige, har blivit en favorit bland fyndjägare, shoppingentusiaster och de som söker kvalitetsprodukter till förmånliga priser. Tack vare Coop-koncernens kooperativa natur kan de fokusera helt på kundernas behov. CoopX:-tra är Coops främsta lågpriskedja. Med över 50 butiker runt om i Sverige erbjuder Coop X:-tra ett brett sortiment av dagligvaror till ständigt låga priser, alltid med målet att ge kunderna valuta för pengarna. Håll utkik efter veckans erbjudanden i Coop X:-tras reklamblad.

Coop X:-tra sortiment

Coop X:-tra är känt för att vara Coops mest prisvärda kedja, där priserna är pressade till max för att kunderna ska få så mycket som möjligt för pengarna, utan att tumma på Coops kända kvalitet. Med ett brett sortiment av allt du behöver i vardagen är Coop X:-tra din lösning för kvalitet till låga priser. Med dagligvaror, hushållsprodukter, skönhetsprodukter och mycket mer, är Coop X:-tra dedikerad till att erbjuda sina kunder ett brett utbud av produkter till oslagbara priser.

Coop X:-tra erbjudanden och reklamblad

Coop X:-tras reklamblad är din guide till att spara pengar på mat. Fyllt med erbjudanden på alla dina favoritvaror och med nya erbjudanden varje vecka, är Coop X:-tras reklamblad din bästa vän. Med det kan du planera dina inköp i förväg och hålla dig uppdaterad om de senaste erbjudandena. Se Coop X:-tras aktuella erbjudande längst ner på denna sida, så sätt igång att spara redan nu.

Coop X:-tra öppettider

Coop X:-tras öppettider är anpassade för att ge dig flexibilitet när du handlar. Öppettiderna kan variera beroende på vilken Coop X:-tra du handlar hos. Men oavsett vilken Coop X:-tra du besöker kan du alltid räkna med bra priser, utmärkt service och kundvänliga öppettider. Här på sidan kan du enkelt hitta öppettiderna för din närmaste Coop X:-tra, så att du kan planera ditt nästa besök och se till att du inte missar några av de fantastiska erbjudanden som väntar på dig.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S