DollarStore logo

DollarStore

DollarStore är en lågpriskedja som lever upp till sitt namn då den erbjuder sina konsumenter en mängd produkter till priser som inte går att slå. Oavsett om du letar efter vardagsartiklar, en unik present eller något speciellt till din heminredning, så har DollarStore allt. Med föremål som köksutrustning, belysning, leksaker och underkläder från 10 kr är det inte konstigt varför människor flockas till dessa butiker för sina inköpsbehov.

DollarStore – butiken med det bredaste lågprisutbudet

När man handlar från DollarStore lämnar man butiken med massor av varor utan att behöva tömma plånboken. Butikshyllorna skryter med allt från festtillbehör och skönhetsprodukter till husdjursartiklar och skafferivaror till en bråkdel av deras normala kostnad hos andra återförsäljare. För dem som är budgetmedvetna men vill ha kvalitetsprodukter de kan lita på, erbjuder DollarStore den rätta lösningen med produkter som säkerligen kommer att tillfredsställa alla konsumenters behov.

Hur konceptet DollarStore började

Även om dess namn kan få en att tro att butiken härstammar från USA så börjar historien faktiskt i Sverige. Det är välkänt att idén och första kontoret befann sig i familjen Ahlbergs skrubb i Sundsvall. Grundaren Peter Ahlberg kunde inte förstå sig på de höga priserna hos handlarna när det fanns så mycket billiga kvalitetsvaror att hämta i Kina. Han bestämde sig för att besöka Kina i 1995 och där han gjorde sin första förhandlingar – i principen handlar det ju mest om att handla i stora volymer till ett bra pris.

Den första containrarna från Kina anlände till Sverige fylld med produkter till skolan som sudd, tejp, pennor, anteckningsböcker med mera. I den första omgången sålde han produkterna vidare till ICA som prissatte dem till ca 10kr. Nöjd med resultatet, fortsatte Peter att beställa nya containrar och inom bara några år kunde han öppna sin egen butik. År 1999 öppnades den första DollarStore butiken på 400 kvadratmeter i Billsta.

Idag är DollarStore en av de mest snabbväxande lågpriskedjorna i Sverige med butiker i hela landet. Dagens butiker är betydligt större. Du kan hitta allt när du har 3000-4200 kvadratmeter av produkthyllor att handla bland. Till skillnad från vissa andra lågpriskedjor, så gör DollarStore vardagsshopping till en mer rolig och underhållande upplevelse – att handla superklipp ska inte vara tråkigt! Och det är en grundläggande del av företagets filosofi.

Spara pengar på vardagsartiklar – håll utkik i DollarStores annonsblad

Med de stigande levnadskostnaderna letar många människor efter sätt att spara pengar. DollarStores butiker blir populärare för varje dag eftersom de erbjuder ett stort utbud av varor till rabatterade priser. Med ett brett urval av produkter, med allt från mat och dryck till heminredning och skönhetstillbehör, finns det något för alla i DollarStore.

Den största fördelen med att handla i DollarStore är att du kan få kvalitetsartiklar utan att tömma plånboken. Från vardagsartiklar som konserver till tvättmedel till mer unika föremål som leksaker, festartiklar och säsongsbetonade dekorationer – allt till överkomliga priser. Och eftersom allt bara kostar en bråkdel behöver du inte oroa dig för att spendera för mycket pengar på onödiga inköp – istället kan du fylla på med allt du behöver samtidigt som du får bra erbjudanden.

Hitta din lokala DollarStore

Med över 118 DollarStore butiker över hela Sverige så har du inte långt till Sveriges snabbast växande lågpriskedja. Butiken erbjuder sina konsumenter tillgång till billiga, vardagliga föremål – allt från konservburkar till köksredskap och festdekorationer.

Om du är tveksam över vilken butik som ligger närmast dig, kan du nedan snabbt få överblick över alla butiker och öppettider. De flesta butiker öppnar kl. 10:00 och stänger mellan 19:00 och 20:00. Om du inte vill riskera att missa ett enda erbjudande så lägg DollarStore till din favoritlista i appen och få aviseringar om senaste nya erbjudanden och reklamblad.

Varför du ska välja DollarStore

DollarStore ger kunder en prisvärd shoppingupplevelse, och erbjuder varor för så lite som 10 kr. Med hundratals butiker är det lätt att hitta en i närheten av dig och fylla din varukorg med produkter som heminredning, köksutrustning, städmaterial och mer.

DollarStores har blivit mycket populära bland budget medvetna shoppare som vill göra ett kap på vardagsartiklar utan att kompromissa på kvaliteten. Kunderna njuter av det breda urvalet av varor som finns i varje, från säsongsbetonade dekorationer till pappershanddukar och plastförvaring. Kunder kan fylla på med viktiga saker som tvättmedel eller toalettartiklar för mycket mindre än vad de skulle betala hos en storförsäljare. DollarStore är ett utmärkt val för dem som vill spara lite pengar samtidigt som de får sina hushållsbehov tillgodosedda.

DollarStore lägger mycket vikt på sin personal och rättvisa arbetsförhållanden. Med en butik som erbjuder så pass många produkter och brett sortiment, ses det alltid till att de är utvalda med hänsyn till fabriksarbetare. Det är en prioritet att fabrikerna ska upprätthålla goda arbetsmiljöer och rättvisa arbetsförhållanden där produkttillverkningen aldrig får gå ut över arbetarna på när det handlar om det humanitära förhållandena eller etik och moral i arbetet.

I förhållande till hållbarhet och utveckling begär DollarStore full transparens från sina leverantörer. Det gör att de kan utöka sitt arbete om att ta mer miljövänliga beslut genom bättre produktval och välja kvalitetsprodukter som är hållbara – samtidigt som de erbjuds till de lägsta priserna.

Med sitt reklamblad får du nys om de bästa och mest aktuella erbjudandena. Precis som deras utbud i butikerna, så anpassar DollarStore sitt reklambladet utefter säsongen för att göra shoppingen så enkel som möjligt för dig. Reklambladet är fyllt med erbjudanden och det finns något för alla, oavsett vad du är ute efter.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S