Electrolux Home logo

Electrolux Home

Välkommen till Electrolux Home - den ultimata platsen för att förvandla ditt hem till en oas av komfort och bekvämlighet! Electrolux Home hjälper dig att skapa det perfekta hemmet du alltid drömt om. Med sina många butiker och omfattande sortiment har de blivit en populär destination för konsumenter som söker kvalitetsprodukter till bra priser. Electrolux Homes sortiment inkluderar bland annat vitvaror, hushållsapparater, köksredskap och städutrustning. Utforska deras omfattande sortiment av produkter, där varje detalj är noggrant utformad för att möta dina behov och överträffa dina förväntningar. Njut av exceptionell funktionalitet kombinerat med modern design. Deras produkter är inte bara praktiska, de tillför även en stilfull touch till ditt hem.

Historien bakom Electrolux Home

Electrolux Home har en lång historia och har varit verksamma i många år. De grundades år 1919 med målet att erbjuda konsumenter produkter och lösningar för sina hem i en bekväm och inspirerande miljö. Genom åren har Electrolux Home vuxit och utvecklats, och idag är de en av de ledande aktörerna inom branschen, kända för sin kvalitet, tillförlitlighet och omfattande produktutbud. Idag är Electrolux verksamma i flera länder och deras produkter används av många människor världen runt.

Electrolux Home butiker erbjuder en helhetsupplevelse som sträcker sig bortom själva köpet. Deras kundsupport finns tillgänglig för att svara på dina frågor och ge dig den expertis du behöver. De strävar efter att skapa långvariga relationer med sina kunder och ser därför till att du är helt nöjd med din Electrolux Home-upplevelse. Så ge ditt hem den kärlek det förtjänar och låt Electrolux Home bli din pålitliga partner på vägen till ett bättre och mer funktionellt hem. Upptäck en värld av innovation, stil och pålitlighet. Välj Electrolux Home - för att göra ditt hem till en plats där du kan skapa minnen och njuta av livet till fullo.

Electrolux Home hjälper dig välja hållbara produkter

Electrolux Home är aktivt engagerade i att främja hållbarhet och ansvarstagande. De fokuserar på att utveckla produkter och teknologier som inte bara gör vardagen enklare för sina kunder, utan också minskar deras påverkan på miljön. Home electrolux strävar efter att skapa hållbara lösningar genom att minska energiförbrukningen, använda återvinningsbara material och främja effektiv resursanvändning.

Utöver sina produkter är Electrolux också engagerade i att främja hållbarhetsinitiativ och socialt ansvarstagande. De arbetar för att minska sin egen miljöpåverkan genom att förbättra sina produktionsprocesser och minska utsläppen av växthusgaser.

Ta del av aktuella erbjudanden från Electrolux Home

Electrolux Home erbjuder ett flertal kampanjer på ett brett spektrum av produkter för hemmet. Deras sortiment omfattar välkända och pålitliga varumärken som erbjuder högkvalitativa produkter till rimliga priser. Kunder kan därmed förvänta sig rabatter på ett brett urval av alternativ som möter deras behov och preferenser. Electrolux Home erbjuder regelbundet reklamblad där de annonserar aktuella erbjudanden, rabatter och kampanjer. Dessa reklamblad är ett sätt för kunder att hålla sig informerade om de senaste erbjudandena och få möjlighet att dra nytta av förmånliga priser och planera sina framtida inköp.

Nederst på denna sida hittar du aktuella reklamblad och kampanjer från Electrolux Home. Skrolla ner och njut av fantastiska priser på alla dina favoritprodukter!

Electrolux Home - Öppettider du kan räkna med

Electrolux Home strävar efter att erbjuda bekväma öppettider för sina kunder. Genom att ha flexibla öppettider under vecko- och helgdagar erbjuder de sina kunder möjlighet att handla när det passar dem bäst. Detta inkluderar även tillgänglighet för online shopping, vilket ger ytterligare flexibilitet för kunder att göra sina inköp när det passar dem. Nedanför hittar du öppettider på några av Electrolux Homes olika butiker.

Language:
© 2009, Tjek A/S