Elon logo

Elon

Elon är en svensk butikskedja som specialiserat sig på att tillhandahålla produkter och tjänster för hemmet. Detta företag har funnits sedan 1945 och har ständigt strävat efter att ge kunderna det bästa inom kvalitet, design och service. Elon-butikerna finns över hela Sverige och erbjuder kunderna ett brett utbud av möbler, vitvaror, elektronik, belysning med mera.

Hos Elon hittar du allt från köksutrustning till sängar och madrasser samt modern teknik som smarta TV-apparater och ljudsystem. Företaget erbjuder även inredningstjänster för dig som söker hjälp med att skapa sitt drömhem. Vidare kan kunderna dra nytta av leveranstjänsten som gör att de kan få sina inköp levererade direkt hem till dörren var som helst i Sverige.

I över 70 år har Elon engagerat sig i att förse svenska hushåll med snygga men prisvärda produkter som håller i generationer.

Nordens största kedja för hemelektronik och vitvaror

Elon är en ledande marknadsplats för vitvaror och hushållsprodukter. Med så många valmöjligheter kan kunderna hitta den perfekta produkten för deras behov på en bekväm plats. Elon erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter från toppmärken, samt konkurrenskraftiga priser för att passa alla plånböcker. Från kylskåp till tvättmaskiner och torktumlare till diskmaskiner — allt du behöver till ditt hem är bara några klick bort när du handlar på Elon.se!

Elon har köksapparater för alla hushåll

Köket är hjärtat i varje hem. Det är där familjer samlas för att laga mat och dela måltider, underhålla gäster och skapa minnen. Hos Elon tycker de att det är avgörande att ha rätt vitvaror i sitt kök för att göra det till ett funktionellt och inbjudande utrymme.

Med teknikens framsteg har köket sett en djupgående förändring de senaste åren. Från traditionella apparater som spisar och kylskåp till moderna underverk som fritöser och sousvide-cirkulatorer, det finns nu många nya olika typer av köksmaskiner tillgängliga som du kanske inte visste att du behövde. De mer traditionella vitvarorna som kylskåp och ugnar och små köksapparater som kaffebryggare och elvispar ska du naturligtvis inte glömma bort. Men idag finns det många alternativ att välja mellan inom samma kategori. Allt för att du ska kunna utrusta ditt kök med det rätta verktyget för just ditt hushålls behov– och alla dessa apparater hittar du naturligtvis hos Elon.

Gör ditt hem smartare med smart teknik

Idag väljer allt fler att uppgradera sina hem med smart teknik. Smart hemteknik låter användare styra och övervaka sina hem från vilken plats som helst med en internetanslutning. Med ett enkelt röstkommando eller smartphone-app kan du nu komma åt ditt hems belysning, temperatur, apparater och säkerhetssystem från var som helst i världen. Bekvämligheten med att kunna justera varje aspekt av ditt hem i farten är oöverträffad.

Smart hemteknik blir snabbt en viktig del av våra liv och har gjort det enklare än någonsin att automatisera och kontrollera hemmiljön. Från röststyrd belysning till temperaturkontroll erbjuder smarta hem en mängd olika funktioner som gör livet bekvämare och bekvämare. Utöver bekvämligheten kommer smarta hem också med förbättrade säkerhetsfunktioner som rörelsedetektorer, ansiktsigenkänningskameror och fjärråtkomst till lås. Kolla in Elons utbud av smart belysning, övervakning och teknik. Detta och mycket mer hittar du dessutom i Elons reklamblad.

Nordanro ger kök och förvaring för alla hem

När det gäller att hitta förvaringslösningar för ditt hem finns det inget bättre sätt än att investera i skåp. Skåp är det perfekta stället att förvara allt från porslin och vaser till sängkläder och extra filtar, täcken och kuddar. Med en mängd tillgängliga alternativ kan du hitta allt du behöver i Elons butiker.

För om du letar efter det perfekta sättet att organisera ditt kök, badrum, garderob eller entré – så har du hittat rätt ställe. Elons skåplösningar erbjuder ett effektivt och kreativt sätt att få ut det mesta av ditt utrymme. Med olika stilar, storlekar och färger finns det något för varje hem. Från fristående alternativ till inbyggd design, dessa lösningar erbjuder en mängd alternativ för att passa alla budgetar och inredningar.

Observera att Nordanro-sortimentet finns exklusivt hos utvalda Elon-butiker. Besök eller kontakta någon av Elons butiker för mer information och sortiment.

Kolla in Elons reklamblad för erbjudanden på hemelektronik och vitvaror

Nyckeln till att hitta bra erbjudanden på hemelektronik och vitvaror är att göra din forskning i förväg. Det är svårt att föreställa sig ett hem utan apparater. Från kylskåpet till diskmaskinen, apparater förenklar vardagen och gör uppgifter enklare och snabbare än någonsin tidigare. Utan dem skulle vi sitta kvar med timmar av extraarbete varje dag.

Vitvaror finns i många former och storlekar, från små bänkprylar till stora tvättmaskiner och torktumlare. Ny teknik förbättrar ständigt effektiviteten hos våra favoritapparater, vilket gör dem mer kostnadseffektiva än någonsin tidigare. Eftersom det är ett hav av produkter att välja mellan är det extra bra att du alltid kan få tips, råd och vägledning av Elons kunniga medarbetare i butik och kundserviceteam online.

Elon har ofta många goda erbjudanden och det är därför viktigt att du håller dig uppdaterad genom att ta en titt i deras reklamblad med jämna mellanrum. Du kan alltid hitta de aktuella erbjudandena och bästa rabatterna i Elons senaste reklamblad på eReklamblad varje vecka.

Vad ska jag tänka på när jag köper vitvaror hos Elons butiker?

För den som vill köpa den senaste hemelektroniken och vitvarorna finns det ett antal alternativ. Oavsett om du letar efter ett nytt kylskåp eller om du vill uppgradera din TV, kan Elon möta dina behov.

När du handlar apparater får du alltid hjälp av Elons personal i butikerna eller i kundservice på nätet. De är alltid redo att rådgiva dig för att hitta en produkt som passar just dina behov. De hjälper även till med att upplysa om eventuella rabatter eller erbjudanden som de har på produkterna just nu. Elon har nämligen särskilda kampanjer under hela året som kan bidra till att sänka kostnaderna ytterligare.

Hemleverans, installation och bortforsling – hos Elon såklart!

När du köper stora och tunga vitvaror, som till exempel tvättmaskin och torktumlare eller kyl och frys, erbjuder Elon dessutom hemleverans, installation och bortforsling för återvinning. Denna typ av services bokar du i kassan. När din vara har levererats i butiken blir du kontaktad inom 24 timmar och får bokat in en dag för installation av din vitvara.

Som kund hos Elon kan du beställa hemleverans för att få din beställning levererad vid din tomtgräns/utanför porten till lägenheten. Om du önskar att få din vara in- eller uppburen behöver du boka installation av produkten, då detta ingår för att kunna genomföra en installation. Vid en installation ingår även bortkoppling av din gamla produkt, som även bortforslas för återvinning. På så vis ser Elon till att ditt köp av vitvaror går smidigt och enkelt till.

Hitta din lokala Elon-butik och håll ett öga på öppettiderna

Elon är numera både Sveriges och Nordens största butikskedja för hemelektronik och vitvaror, med över 400 butiker bara i Sverige.

Att navigera i det ständigt föränderliga landskapet med butiksöppettider kan vara en utmaning. Många butiker har nu andra öppettider än de gjorde tidigare, medan vissa har utökat sina öppettider för att tillgodose kunder som behöver lite extra flexibilitet.

Elons butiker har generellt öppet till 18:00. Men öppettiderna varierar mellan butik till butik. De större butikerna öppnar redan klockan 07:00 medan många av de andra butikernas öppettider visar 09-10:00 som öppettid. Kollar alltid öppettiderna till din närmaste Elon-butik nedan innan du ger dig iväg för att besöka butiken.

Language:
© 2009, Tjek A/S