Hornbach logo

Hornbach

Hornbach är en internationell butikskedja för hemförbättringar som har försett kunder med kvalitetsprodukter och utmärkt kundservice i decennier. Med flera hundratals butiker erbjuder Hornbach ett varierat utbud av produkter inklusive byggmaterial, trädgårdsmaterial och verktyg. Kunderna kan också hitta unika inredningsartiklar, inredningsrådgivning och andra tjänster som installation eller leverans.

Med högkvalitativa produkter och tjänster skräddarsydda för att möta behoven hos gör-det-själv-entusiaster, sticker Hornbach ut från andra gör-det-själv-återförsäljare. Varje vecka skickar Hornbach ut ett reklamblad som är fyllt med erbjudanden och rabatter som kan bidra till att du kan förverkliga dina byggdrömmar.

Hornbachs historia – ett familjeföretag

Hornbach-koncernen är en av Europas största aktörer inom bygg- och trädgårdsmarknad. Som ett börsnoterat familjeföretag inom gör-det-själv-sektorn kan Hornbach se tillbaka på en mycket framgångsrik expansion, som sträcker sig över hela fem generationer. Hornbach är en tysk butikskedja inom bygg, trädgård och heminredning som erbjuder kunderna ett brett utbud av produkter och tjänster.

I mer än 135 år har Hornbach varit en av världens ledande byggvaruhus. Det grundades i Tyskland 1877 och började som ett litet postorderföretag som specialiserat sig på byggmaterial och verktyg och har sedan dess vuxit till att bli en internationell detaljhandelskoncern med över 300 butiker över hela Europa.

Idag är Hornbach allmänt känt för sitt breda urval av gör-det-själv-produkter och sina expertråd för allt som rör hemförbättring.

Hornbach i Sverige

2003 var det Sverigepremiär för Hornbach och det första byggvaruhuset slog upp portarna i Göteborg. Sedan dess har det poppat upp många nya Hornbach-butiker, och idag finns det över 150 stycken fördelat över hela landet.

Hornbach är ett välkänt namn för bygg- och trädgårdsentusiaster runt om i Sverige. Dess konkurrenskraftiga priser, breda utbud av produkter och dedikerad kundservice gör det till ett populärt val för både proffs och hobbyister.

I Sverige är Hornbach-butikerna dedikerade till att förse kunderna med material som respekterar naturen och främjar hälsosamma livsmiljöer. Hornbach erbjuder ett omfattande sortiment av miljövänliga produkter som följer svenska standarder samtidigt som de är säkra för både konsumenter och deras hem.

Det breda sortimentet till fördelaktiga priser och kvalificerad vägledning

Hornbach erbjuder ett brett urval av produkter från byggmaterial till trädgårdsartiklar, vilket gör det enkelt för kunderna att hitta precis det de behöver. Företaget tillhandahåller också hjälpsamma tjänster som workshops och råd från experter för dem som söker vägledning i projekt.

En ombyggnadsprojekt kan inte enbart förverkligas genom produkter. Det krävs även expertis, råd och hjälp för att du ska ta rätt val när du ska förverkliga dina drömmar. Därför hittar du mer än bara produkterna till dina projekt hos Hornbach. De har även färgbrytningsservice, köksplanering, delbetalning, inramningsservice, leveransservice, tillskärningsservice, solskyddskapning och reparationsservice. Dessutom har de projektplanering som säkrar att du får den helt rätta vägledningen innan du inleder ditt byggprojekt. De ger även information om det finns några passande erbjudanden i deras senaste reklamblad som skulle passa till just ditt projekt.

Hornbach erbjuder allt för ditt badrum

VVS är en viktig del av alla hem, och det är därför essentiellt att använda en pålitlig och kvalificerad leverantör. Hornbach är ett välkänt och välrenommerat företag som tillhandahåller högkvalitativa VVS-material. De har utvecklat ett starkt rykte i branschen för att tillhandahålla hållbara och pålitliga produkter. Från rör, kopplingar, ventiler och kranar till badrumstillbehör – ja, hos Hornbach hittar du allt!

För alla VVS-projekt är Hornbach den bästa resursen för alla dina behov. Oavsett om du funderar på att uppgradera ditt hems VVS-system eller bara letar efter råd om hur du tar itu med ett gör-det-själv-projekt, har Hornbach rätt verktyg och resurser för att få det att hända.

Med många års erfarenhet under sitt bälte och ett team av certifierade rörmokare, erbjuder Hornbach en rad tjänster inklusive planering och budget till leverans, installation och montering. Hos Hornbach säkrar de att du får snabb och effektiv service samtidigt och att du är nöjd med deras arbete. Målet är att skapa dina drömmars badrum – prata med någon av deras projektrådgivare i en av deras många butiker för att höra mer om hur de kan förverkliga din badrumsdröm.

El och belysning – det ska vara lätt att inreda

Hornbach erbjuder många olika typer av belysning för både inomhus- och utomhusbruk. Det spelar ingen roll om du önskar att skapa en mysig stämningsbelysning eller om du behöver arbetsljus eller andra mer praktiska ljuskällor – för Hornbach har alla typer av produkter. Du kan bland annat köpa taklampor, vägglampor, underskåpsbelysning, skrivbordslampor, LED-lampor och smarta enheter såsom Philips Hue lampor och ljuskällor. Det finns även produkter för elinstallation som förlängningskablar, grenuttag och stickproppar. Allt för att du ska kunna komma igång med ditt projekt därhemma.

Smarta produkter för mer bekvämlighet i vardagen – hos Hornbach

Hos Hornbach hittar du alltid nya och innovativa produkter som underlättar i din vardag. Vad sägs om ett elektroniskt låssystem designat för portar, dörrar och andra entréer? Denna gadget erbjuder ett säkert och bekvämt sätt att kontrollera åtkomsten till ditt hem. Systemet är enkelt att installera, använder den senaste tekniken och kan fjärrstyras via din smartphone eller dator. De har även hemsäkerhetsprodukter såsom brandvarnare, läckagelarm övervakningskameror, timers, rörelsedetektorer och många andra produkter inom kategorin, som ger dig sinnesfrid både när det kommer till säkerhet och förebyggande säkerhet.

Håll utkik efter goda erbjudanden och rabatter i Hornbachs reklamblad

Gå på upptäcktsfärd i Hornbachs reklamblad och hitta inspiration och erbjudanden för ditt nästa byggprojekt. Oavsett om du behöver nya badrumsmöbler, VVS, el, inredning, trädgårdsmaskiner, målarfärg eller kanske ett nytt övervakningssystem är det värt att hålla ett öga på Hornbachs erbjudanden. Du kan se fram emot att se nya erbjudanden och rabatter varje vecka i deras reklamblad.

Hornbachs öppettider och butiker

Hornbach är en välkänd heminredningsbutik som erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster. Eftersom efterfrågan på dess varor och tjänster fortsätter att växa, frågar kunderna ofta om öppettiderna för Hornbach-butikerna.

Hornbach har vanligtvis öppet mellan 07-20:00. På helgerna öppnar butikerna lite senare och stänger lite tidigare. Det är alltid en god idé att kolla öppettiderna innan man ger sig iväg till en av Hornbachs butiker eftersom öppettiderna kan variera beroende på om det är en vardag eller helgdag eller om det är andra säsongsmässiga förändringar som påverka öppettiderna.

Hornbachs har ett tiotal butiker fördelat över hela landet, men det kan vara en bra idé att undersöka vilken butik som ligger närmast dig för att göra det så enkelt som möjligt för dig att handla till ditt nästa hemmabygge-projekt. Med generösa öppettider och stora butiker med ett brett sortiment hoppas vi att du kommer hitta allt det du behöver hos Hornbach. Hitta din närmaste Hornbach-butik och deras öppettider nedan.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S