ICA Kvantum logo

ICA Kvantum

ICA Kvantum förser dig med alla nödvändigheter när det kommer till dagligvaror. Med sitt sortiment av matvaror får du hjälp och inspiration till vardagens och helgens festligheter. Butikerna har ett brett utbud av färskvaror för dig som är allergiker, letar efter hälsosamma eller ekologiska produkter samt ett urval av lokala produkter. ICA Kvantums utbud varierar mellan 12-19 000 artiklar och butikerna är utrustade med lokalanpassade diskar utefter ditt områdes behov, efterfrågan och mest populära val av varor.

För din bekvämlighet, befinner sig ICA Kvantums butiker i mer centrala och trafikerade områden och har generösa öppettider. Det betyder att du kan hitta en butik nära dig och handla när det passar dig. Den goda servicen kännetecknar dessa butiker då de har mycket engagerad och kunnig personal som ger dig tips till dagens eller helgens måltid och hjälper dig välja ut de bästa råvarorna.

Nya erbjudanden varje vecka med ICA Kvantums reklamblad

Håll dig uppdaterad och missa inte en enda rabatt på med ICA Kvantums reklamblad. Missa inte festliga erbjudanden på deras breda utbud av dagligvaror på vardagsartiklar. ICA Kvantums reklamblad hitta du nedan.

Ett lokalt sortiment som säkerställer färskhet och kvalitet

Varje ICA Kvantum butik är unik. Med ett mål om att erbjuda ett lokalt sortiment med lokala smaker och närproducerade råvaror, samarbetar de individuella butikerna med diverse lokala producenter. Livsmedelsbutiken förändrar hur kunderna handlar sina matvaror. Ett mer lokalt sortiment garanterar inte bara en viss kvalitet på varorna, men också ett mer personligt och hållbart sätt att handla på för kunderna. Dessutom kommer alla produkter i butikens lokala utbud från närliggande leverantörer så att shoppare kan lita på färskheten av råvarorna.

Hitta din lokala ICA Kvantum och dess öppettider

Med över 131 butiker i hela landet finns det en ICA Kvantum nära dig. De flesta ICA Kvantums befinner sig i centrala och mer trafikerade områden som gör att du enkelt kan besöka deras butiker.

Öppettiderna varierar från butik till butik men de flesta öppnar mellan kl. 07-08:00. Varje butiks stängningstider varierar mellan 21-23:00. Hitta din närmaste ICA Kvantum-butik nedan.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S