ICA Maxi Stormarknad logo

ICA Maxi Stormarknad

ICA Maxi är en svensk livsmedelsbutik som sedan 1979 har försett sina kunder med färsk mat och hushållsartiklar av hög kvalitet. Maxi Stormarknad är ICA:s största butiksprofil med ett brett utbud av livsmedel och specialvaror, hög service och generösa öppettider. Stormarknadskedjan är specialiserad på att förse kunder med ekologiska, hållbara och lokalt framställda produkter till konkurrenskraftiga priser. ICA Maxi-butikerna erbjuder ett brett utbud av varor, inklusive färskt kött och skaldjur, frukt och grönsaker, bakverk, ost och mejeriprodukter samt hälso- och skönhetsprodukter. Som kund hittar du även specialvaror som kläder, skor och hemartiklar – det finns något för alla behov.

Butikerna är designade med kundens bekvämlighet i åtanke; de är utformade för att göra inhandlingen effektiv för kunder med ont om tid. Personalen är vänlig och hjälpsam. De svarar alltid gärna på frågor om produktens ingredienser eller näringsvärde – eller bara ger dig sina bästa tips och råd på vad som passar dina önskemål!

ICA Maxi Stormarknad - en butik för alla

I ICA Maxi-butikerna hittar kunderna råvaror av högsta kvalitet till bästa pris. Från traditionell mat till lokala specialiteter – här finns något för alla. De har också ett brett utbud av ekologiska produkter och frigående produkter tillsammans med specialiteter som glutenfria och veganska alternativ. Kunder kan dra nytta av veckokampanjer för att få ännu mer valuta för pengarna.

ICA Maxi har ett stort utbud av produkter för kunder att välja mellan. Med ett omfattande utbud av matvaror, hälso- och skönhetsprodukter, kläder och skor och hemartiklar, kommer kunderna garanterat att hitta något som passar deras behov. Stormarknaden är också välsorterad med färsk frukt och grönsaker, mejeriprodukter, kött och fisk samt nybakat bröd, frallor och bakverk.

Butiken erbjuder ett brett utbud av gourmetmat som importeras från hela världen, inklusive italienska pastarätter, franska ostar, spanska oliver och tyska korvar. ICA Maxis utbud består även av färdigmat som frysrätter som är perfekta för dem som inte har tid att laga middag varje kväll.

Du kan naturligtvis hitta alla dessa produkter beställa dem online. ICA Maxi erbjuder ett smidigt shoppingalternativ för dig som har en stressig vardag som inte alltid har tid att handla i fysisk butik.

ICA Maxis färskvarugaranti

Med ett så stort fokus på färskvaror och hög kvalitet är det viktigt med ett system som upprätthåller en standard. Därför erbjuder ICA Maxi en färskvarugaranti som säkerställer att dina råvaror lever upp till sin förväntan. Om du som kund inte är nöjd med din färskvara, får du dubbla poängen tillbaka.

Vart hittar du din närmsta ICA Maxi Stormarknad?

Eftersom ICA Maxi Stormarknad-butikerna är så stora är de oftast placerade i trafikerade områden i utkanten av tätorter. De är lätt att ta sig till med bil och på så sätt kan konsumenterna även storhandla från det breda sortimentet av daglig- och specialvaror. Trots butikens storlek och utbud, är stormarknaden utformad med välplanerade ytor som tar dig igenom hela sortimentet utan att slösa din tid – för så effektiv inhandling som möjligt.

ICA Maxis öppettider börjar så tidigt som kl. 06:00 i vissa butiker, medan andra först öppnar kl. 07-08:00. Stormarknaden utmärker sig med sina generösa öppettider och håller därför öppet så sent som kl. 23:00. Dock varierar dessa öppettider så det är viktigt att du kollar upp öppettiderna för din lokala butik. Nedan hitta du din lokala ICA Maxi Stormarkenad och deras öppettider.

ICA Maxi Stormarknad och deras reklamblad

ICA Maxi är en populär svensk livsmedelsbutikskedja med över 88 butiker över hela landet. Butikerna är kända för att ha ett brett utbud av dagligvaror samt andra hushållsvaror som städmaterial och toalettartiklar för att hjälpa kunderna att hinna med sina dagliga sysslor. Som kund hittar du ett brett sortiment av färskvaror, kött, mejeriprodukter och andra förpackade varor erbjuder ICA Maxi kunderna ett brett utbud av kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. För den som letar efter mer specialvaror som glutenfria produkter eller ekologiskt urval, erbjuder ICA Maxi också ett omfattande urval av dessa varor.

Den hjälpsamma personalen på ICA Maxi är det som verkligen gör köpupplevelsen unik. Med det stora utbudet kan du snabbt få hjälp och tips på de produkter som passar din behov och önskemål.

Även om ICA Maxi redan erbjuder konkurrenskraftiga priser på sina produkter så hittar du ännu fler rabatter och erbjudanden i deras reklamblad som du hittar här på eReklambladet. Rabatterna sträcker sig över hela sortimentet – så att du kan alltid hitta något till ett vasst pris oavsett vad du är ute efter.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S