ICA Nära logo

ICA Nära

ICA Nära dagligvaruhandeln är en del av Sveriges största butikskedja och erbjuder kunderna ett brett utbud av färska och frysta livsmedel samt vardagliga hushållsprodukter. ICA Nära erbjuder kunderna ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt att handla. Med butiker över hela landet är det enkelt för kunder att snabbt hitta det de behöver.

Placeringen av ICA Nära är oftast nära din bostad eller kontor och butiken erbjuder ett anpassat sortiment och god kundservice. Dess lägen gör dem till de perfekta butikerna för snabba inköp. Med detta i tankarna, så prioriterar butikerna färskvaror som bröd, frukt och grönt, men på en ICA Nära kan kunderna även hitta allt de behöver för hela veckan – från färskvaror och mejeriprodukter till frysta måltider och bakverk, det finns något för alla på ICA Nära. Kunderna kan även dra nytta av specialrabatter på vissa varor genom lojalitetsprogramkortet som finns i butik eller online.

ICA Nära - när du behöver handla snabbt och enkelt

Att bo nära en livsmedelsbutik är en bekvämlighet som vi tar för givet, men tänk om den shoppingupplevelsen togs till nästa nivå? ICA Nära: livsmedelsbutiken som är här för att göra din matbutik extra speciell.

Detta unika koncept ombildar den traditionella livsmedelsbutiken genom att blanda vardagliga saker med några av de bästa lokala mat-, dryckerna och livsstilsprodukterna. Från läckra ekologiska frukter och grönsaker, till speciella ölsorter och specialostar - de har allt!

ICA Näras reklamblad

Med ICA Näras reklamblad är du säker på att du hittar de mest aktuella och bästa erbjudandena för veckan. I reklambladet nedan får du överblick på alla de färskvaror och andra produkter du kan spara som mest på – ett perfekt upplägg för när du ska planera veckans inhandling eller helgens festligheter. Reklambladet är dessutom säsongsanpassat så att du kan få de bästa priserna på mest eftertraktade varorna under särskilda säsonger eller högtider.

ICA Näras färskvarugaranti

Med ICA Näras utbud av färskvaror som bröd, frukt och grönt är kundernas nöjdhet mycket viktig. Inte bara för att kunna erbjuda de bästa varorna men för att ge inspiration och göra matlagning roligt. Även om färskvaror är noggrant utvalda innan de kommer till butikerna så kan det ändå ibland förekomma att en vara inte lever upp till en kunds förväntan.

Recept från ICA Köket

Det som gör ICA speciellt är deras recept. Om du saknar inspiration en dag så finns det alltid något att hämta från ICA. Du kan snabbt och enkelt skriva in de ingredienser du har där hemma och få upp lista över recept som består av det du har hemma i kylskåpet. Du kan även se hur många andra som tillagat rätten och se deras betyg för att se om det är något för dig. Oavsett vilken typ av måltid du önskar så erbjuder ICA nära något som tillfredsställer dina smaklökar!

Hitta din närmsta ICA Nära och dess öppettider

Den personliga matbutiken ICA Nära öppnar oftast kl. 07:00 men några få undantag som öppnar kl. 08:00. Dessa butiker hittar du tätt inpå bostäder och kontor. Under dessa öppettider bemöts du av engagerad personal som kan hjälpa dig och ge de bästa tipsen. Butikernas stängningstider varierar från kl. 19-21:00. För att vara säker på att din lokala butik är öppen kan du besöka respektive butiks hemsida för att se öppettiderna.

Om du vill handla utanför öppettiderna kan du beställa hem produkterna direkt till dörren eller hämta upp din matkasse i butik när det passar dig.

Hitta de mest aktuella erbjudanden i ICA Nära reklambladet

ICA Nära är ett populärt val för många kunder i området. Beläget nära bostäder och arbetsplatser, erbjuder butikerna en möjlighet att fylla på matvaror och andra varor på ett och samma håll. ICA Nära är högt ansedd för sitt kvalitetsutbud av produkter, oavsett om du letar efter vardagsartiklar eller specialvaror. Med ett brett utbud av färsk frukt och grönsaker, mejeriprodukter, konserver, frysta och kylda livsmedel, juicer och drycker, baktillbehör, köttbitar och mer att välja mellan, gör ICA Nära det enkelt att hitta det du behöver utan att behöva handla i flera olika butiker. Förutom matvaror erbjuder de även hälsovårdsprodukter som vitaminer och kosttillskott samt städmaterial för hushållen.

I ICA Näras livsmedelsbutiker handlar inte bara om att fylla på med förnödenheter; det handlar om att skapa en atmosfär där kunderna kan upptäcka något nytt varje gång de besöker. Oavsett om du är på humör för en lätt lunch eller en extravagant middag, erbjuder ICA nära något för varje plånbok. Med sin engagerade personal får du alltid personlig service och ett glatt bemötande i butiken.

Med ICA Näras reklamblad får du tillgång till allt ovan nämnt. Som kund är du säker på att du får de mest aktuella erbjudanden på kvalitetsprodukter till det bästa priserna. Du hittar ICA Näras reklamblad här nedan på eReklamblad.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S