ICA Supermarket logo

ICA Supermarket

ICA Supermarket är en populär livsmedelsbutik i Sverige och den största av de största inom dagligvaruhandel i Norden. Deras uppdrag är att erbjuda kunderna kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser med exceptionell kundservice. Den välkända livsmedelsbutiken erbjuder kunderna ett brett utbud av produkter, från färskvaror till frysta livsmedel och allt däremellan.

På en ICA Supermarket kan kunderna förvänta sig att hitta allt de behöver för sina veckoinköp av matvaror. Hyllorna är fyllda med högkvalitativa produkter som kött, ostar, frukt och grönsaker. De har också en mängd olika specialiteter som gourmetsnacks och exotiska livsmedel från hela världen. Förutom matvaror erbjuder ICA stormarknader hälso- och skönhetsprodukter samt hushållsartiklar som tvättmedel eller städmaterial.

ICA Supermarket - specialerbjudanden på kvalitetsvaror

På Ica Supermarket kan kunderna hitta stort värde på vardagliga varor som färskvaror, mejeriprodukter som ost och yoghurt, kött- och fiskprodukter samt en mängd andra matvaror. Dessutom har de ett omfattande urval av ekologiska alternativ för dem som söker hälsosamma alternativ. Kunder kan också dra nytta av deras specialerbjudanden i reklambladet som uppdateras regelbundet för att säkerställa de bästa priserna.

Förutom de vanliga matvarorna, som bröd och mjölk, kan shoppare också hitta andra specialiteter som kryddor, örter och baktillbehör. Alla dessa produkter finns i både konventionella och ekologiska varianter till rimliga priser så att alla kan njuta av dem utan att behöva tömma plånboken.

ICA Supermarket - kunnig personal för den goda köpupplevelsen

ICA Supermarket har blivit en integrerad del av många hushåll för deras dagligvarubehov. ICA Supermarket har åtagit sig att ge sina kunder den bästa köpupplevelsen i Sverige. Personalen är dedikerad till att hjälpa kunder att hitta de perfekta produkterna för deras behov.

På ICA Supermarket kommer kundnöjdhet först och personalen är utbildad för att ge vänliga och hjälpsamma råd när det behövs. Butikerna stöttas av ett team av engagerade proffs som har en mängd kunskap om mattrender och specialerbjudanden från butiken som de delar med kunderna varje dag. De strävar efter att se till att varje kund känner sig välkomnad och uppskattad när de handlar. Detta bidrar till att skapa en positiv atmosfär i butikerna där kunderna känner sig bekväma med att ställa frågor eller söka hjälp.

Dra nytta av ICA Supermarkets reklamblad

Den svenska stormarknadskedjan ICA Supermarket är stolt över att ge kunderna högkvalitativ och prisvärd mat. I ICA Supermarkets reklamblad erbjuder de kunder oslagbara erbjudanden på ett brett utbud av produkter.

Reklambladet erbjuder kunder ett omfattande urval av varor från färskvaror till hushållsartiklar. Kunder kan njuta av rabatter på vardagsartiklar som bröd, mjölk, ost och frukt samt speciella säsongsbetonade kampanjer. Du hittar dessa veckoerbjudanden både i butik och online.

ICA Supermarket har garanti på färskvaror

För att säkerställa och bibehålla den höga kvalitén på sina färskvaror så erbjuder ICA Supermarket en färskvarugaranti. När man är bland de största och mest populära valet för konsumenter att handla ifrån har man ett ansvar att upprätthålla en standard på sitt utbud. När du som kund handlar färskvaror från ICA Supermarket får du en färskvarugaranti som innebär att du får dubbla poängen tillbaka om du inte är nöjd med dina varor.

ICA Supermarkets internationella utbud

ICA Supermarket erbjuder färskvaror, delikatesser och färdiglagade måltider samt frysvaror och ekologiska varor. Kunder kan också hitta hushållsförnödenheter som städmaterial och husdjursmat. Dessutom har shoppare tillgång till ett stort urval av internationella produkter från hela världen.

Förutom matvaror som konserver och frysta måltider kan kunderna hitta en mängd specialiteter från hela världen, inklusive italienska pastasåser och mexikansk salsa. För dem som tycker om att laga mat hemma eller behöver hjälp med idéer om måltidsplanering, finns det massor av recept tillgängliga i butiken med enkla instruktioner om hur man tillaga läckra rätter.

Oavsett om kunderna letar efter ett snabbt mellanmål eller ingredienser till en hel måltid, kan de hitta allt på ett ställe i en ICA Supermarket-butik. Kunder uppskattar bekvämligheten och det breda utbudet av varor som finns i dessa butiker!

Hitta din närmaste ICA Nära och dess öppettider

ICA Supermarketkedjan är en av de största dagligvarubutikerna i Sverige. För den som letar efter ett brett utbud av matvaror är ICA Supermarket platsen att gå till. Med hundratals butiker över hela Sverige kommer kunderna garanterat att hitta något som passar deras behov på en ICA Supermarket.

ICA Supermarket har generösa öppettider från så tidigt som kl. 07:00 till så sent som 23:00. Dock sker det en viss variation mellan butikerna där öppning är först kl. 08:00 och stängning vid 21:00. Det är en bra idé att kolla upp öppettiderna innan du besöker en av butikerna. Hitta öppettiderna för din närmsta ICA Supermarket nedan.

Mer om ICA Supermarket och deras reklamblad

ICA Supermarket erbjuder kunderna det bästa sortimentet av kvalitetsprodukter med ett brett utbud av produkter från vardagsvaror till specialvaror. Från färskvaror, mejeriprodukter, kött, skaldjur, bageri och delikatesser till hälso- och skönhetsprodukter – ICA Supermarket har allt. Dessutom har butiken ekologisk mat för dig som letar efter hälsosammare alternativ samt internationella rätter för en mängd olika behov.

På ICA Supermarket kan kunderna hitta stort värde på vardagliga varor som färskvaror, mejeriprodukter som ost och yoghurt, kött- och fiskprodukter samt en mängd andra matvaror. Kunder kan också dra nytta av deras specialerbjudanden i reklambladet som uppdateras regelbundet för att säkerställa de bästa priserna för shoppare.

Ta del av ICA Supermarkets fantastiska fynd i deras reklamblad nedan. Reklambladet är alltid uppdaterade med de senaste erbjudandena. Med oslagbara priser och kvalitetsprodukter är det är inte konstigt varför så många människor vänder sig till ICA för alla sina dagligvarubehov!

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S