ILVA logo

ILVA

ILVA började sin resa 1961 i Vanløse, Danmark. Snabbt blev ILVA ett populärt val av inredningsaffär, med sina unika designs och möbler. Många av deras designklassiker, som den färgstarka ILVA soffan, har blivit hjärtat av många hem. ILVA erbjuder dessutom massor av andra spännande möbler, inklusive ett stort urval av ILVA soffbord, ILVA matbord och ILVA utomhusmöbler, som följer deras estetik och känsla för design. Varje besök till ett ILVA varuhus eller ILVA reklamblad är en källa till inspiration. Deras showrooms är fyllda med nya idéer till ditt hem, och allt kan hitta under ett och samma tak.

ILVA sortiment av möbler

Med ett av Sveriges mest omfattande sortiment av möbler och inredning, erbjuder ILVA massor av erbjudanden, som du hittar både online och i deras varuhus. Att besöka ett ILVA varuhus är en upplevelse i sig. Det är inte bara ett varuhus, utan en inspirationskälla för ditt nästa inredningsprojekt. ILVA säljer möbler med fokus på både intressanta former och färger. Upplev de spännande färgkombinationerna av ILVA möbler, som särskilt utmärker sig i vacker skandinavisk design och estetik. Du hittar detta och mycket mer i ditt närmaste ILVA varuhus eller kan börja shoppa i förväg genom att läsa ILVAs reklamblad, som du hittar längst ner på denna sida.

Skandinavisk design med ILVA

Som en av de ledande möbelförsäljare med flera varuhus i hela Norden, är ILVA en välkänd kedja bland inredningsentusiaster. ILVA är känd för sin skandinaviska design och eleganta stil. ILVA är särskilt känd för sin ikoniska ILVA-soffa, som i många årtionden har förvandlat vardagsrum till varmare och mer färgglada rum. ILVA erbjuder möbler som kan skapa både ett mysigt och stilfullt hem, där det finns plats för hela familjen. Hos ILVA finns det möbler för alla, oavsett budget och behov, tack vare deras breda sortiment som tillgodoser många smaker och finns i olika prisklasser. Oavsett om du är ute efter en ILVA-soffa, ny belysning, ILVA-utomhusmöbler eller kanske ett nytt soffbord, kommer du alltid att hitta inspiration i deras breda och unika sortiment.

ILVA erbjudanden och reklamblad

Hos ILVA hittar du regelbundet nya erbjudanden på möbler. ILVA reklamblad har erbjudanden på allt från ILVA matbord, stolar, soffor och mycket mer för ditt hem. Planera ditt nästa besök hos ILVA och håll utkik efter deras reklamblad, så att du kan förvandla ditt hem med design och värme till nedsatt pris. Med ILVA breda sortiment och regelbundna ILVA rea och kampanjer får du mer för pengarna. Du kan se de senaste annonserna för möbler och inredning i ILVA annonsblad nederst på denna sida.

Beställ dina ILVA möbler online

ILVA erbjuder leverans av dina ILVA möbler direkt till dörren för att möta dina behov. Det är också möjligt att hämta dina nya ILVA möbler, som kan skickas runt till de olika varuhusen. Oavsett vad du väljer kommer dina nya ILVA möbler hem till sitt nya hem i gott skick.

ILVA öppettider

Det är alltid en bra idé att kolla upp ditt närmaste ILVA öppettider, eftersom dessa kan variera från varuhus till varuhus. Du hittar all information om ILVA öppettider för deras butiker här på sidan, där du kan ta reda på var ditt närmaste ILVA varuhus ligger och när det är öppet. ILVA öppettider möter kundens behov, och på så sätt blir det enkelt att hitta tid för din shopping.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S