Jula logo

Jula

Jula är den perfekta destinationen för alla som har ett intresse för praktiska prylar och verktyg. Oavsett om du letar efter hushållsartiklar eller något som hjälper dig med ditt nästa gör-det-själv-projekt, så har Jula något för dig. Deras breda produktsortiment omfattar allt från små handverktyg till större trädgårdsmaskiner.

Företaget är stolt över att erbjuda högkvalitativa och pålitliga produkter till konkurrenskraftiga priser. Alla produkter är noggrant utvalda av ett team av erfarna proffs som säkerställer att kunderna endast får det bästa produkterna som finns på marknaden. Utöver sitt utbud av 15 000 produkter erbjuder Jula också flera bekväma tjänster inklusive öppet köp i 60 dagar, hämta i varuhus och drive-in alternativ – vilket gör det enklare än någonsin att få exakt det du behöver snabbt och effektivt.

Fokus på nyckelprodukter sedan sin början

Sedan sin start på 80-talet har Julas fokus varit på produkterna. Det började med en vedkap och en vedklyv i 1979. Mycket har hänt med utbudet sedan dess, men det har aldrig påverkat priserna som alltid hållit sig konkurrenskraftiga.

Idag hittar du 58 varuhus i Sverige och 110 butiker i allt som sträcker sig över Norge och Polen.

Jula - Verktyg och maskiner

Förbered dig inför ditt nästa byggprojekt med rätt verktyg och maskiner. Hos Jula hittar du allt från handverktyg och mätinstrument till elverktyg och kompressorer. Du hittar även alla slags tillbehör, förvaring och andra smarta lösningar.

Jula – Bygg och färg

Utforska Julas gör-det-själv kategori och hitta allt du behöver för att komma igång med ditt nästa projekt där hemma. En bred kategori som innehåller spikar och skruvar, beslag, färg och fog, stegar och ställningar, förvaring, vatten, värme, ventilation och mycket mer.

Jula – El och belysning

Belysning är en viktig del av hemmet. Hos Jula hittar du både inom- och utomhusbelysning för alla utrymmen. Från de enklaste elinstallationer, ljuskällor och armaturer till olika slags ljusslingor och arbetsbelysning.

Jula – Det ska vara enkelt att arbeta i trädgården

Jula har ett brett utbud av trädgårdsredskap och maskiner som gör det lite enklare och roligare att tillbringa dagen i trädgården. Du hittar verktyg och redskap för alla säsonger – förbered dig för vintern med en snöslunga och vedklyv eller våren med en vattenspridare. Hos Jula hittar du även allt du kan tänkas behöva när det kommer till utomhusdekorationer och möbler: växthyllor, bänkar, stängsel, paviljonger och golvplattor.

Jula – Så mycket mer

Julas utbud sträcker sig ännu längre! Ett byggprojekt kräver inte bara rätt utrustning, men även rätt kläder och skydd. Hitta dina nästa arbetshandskar, byxor, regnkläder och andra accessoarer som kan hjälpa dig i vardagen. Skydden ska man heller inte snåla med: hörselkåpor, overaller, skyddsglasögon, halvmasker och skyddshjälmar gör stor skillnad när du arbetar med diverse maskiner, färg och kemikalier.

Det finns även något som heter fritid! Hos Jula finns det inte bara produkter för hem och olika projekt. Utforska utbudet av fritidsprodukter som sträcker sig över kategorierna friluftsliv och camping, båt och fiske, cykel, träning, husdjur, pool och bad, leksaker, väskor och tillbehör.

Det är även viktigt att ta hand om bilen och ha ett välutrustat garage. Hitta diverse bilvårdsprodukter och biltillbehör hos Jula, inklusive högtryckstvättar, släpvagnar och hjulstopp. Till garaget finns utrustning som golvskydd, verktygslådor, lyftbalkar och mycket mer.

Sist men inte minst, hem och hushåll! En bred kategori där Jula har något för varje rum i hemmet. Heminredning, köksartiklar, köksmaskiner, städ, hemelektronik, kontorsprylar och viktiga produkter för exempelvis brand och säkerhet.

Hitta din lokala Jula och dess öppettider

Med över 58 Jula varuhus i hela Sverige så vet du att det finns en Jula nära dig. De flesta varuhus håller öppet 08-20:00 i vardagarna, men vissa butiker kan ha särskilda öppettider. Nedan hitta du öppettider på din närmaste Jula-butik.

Få aktuella kampanjerbjudanden i reklambladet nedan

Jula har gett ut reklamblad sedan 80-talet så man kan säga att det är del av deras identitet och expertis. I reklambladet får du aktuella kampanjerbjudanden på produkter inom alla diverse kategorier som sträcker sig utöver hem, trädgård, fritid, garage och mer. Jula har 15 000 noggrant utvalda produkter som de vet att de kan erbjuda konkurrenskraftiga priser på.

Julas reklamblad visar inte bara de bästa produkterna till de bästa priserna, men inspirerar dig med nya lösningar, verktyg och bl.a. heminredning som gör din vardag lite enklare eller mysigare. Inom dessa kategorier hittar du ett utbud av de populära och marknadsledande varumärkena som levererar kvalitetsprodukter.

Language:
© 2009, Tjek A/S