Lekextra logo

Lekextra

Lekextra är en av Sveriges mest älskade och framstående leksakskedjor som har fångat barns och föräldrars hjärtan med sitt breda sortiment och lekfulla atmosfär. Med sin passion för lek och glädje, har Lekextra skapat en plats där fantasier blir verklighet och där barn i alla åldrar kan uppleva den magiska världen av leksaker och spel. Låga priser, flexibla öppettider, och flertal butiker är bara några av sakerna som gör Lekextra till ett bra val för dig som letar efter en leksaksaffär.

Lekextra - En fantasifull resa

Lekextra grundades med en vision om att erbjuda barn och familjer en lekfull och inspirerande miljö där de kan hitta de bästa leksakerna och spel för att skapa oförglömliga stunder tillsammans. Kedjan grundades av entusiastiska leksaksälskare som ville dela sin passion och glädje med andra. Butikerna är lekfulla och inspirerande butiker som välkomnar barn och familjer med en färgstark och fantasifull inredning. De är designade för att skapa en lekfull atmosfär där barn kan känna sig som hemma och utforska en värld av leksaker och spel. Eftersom det ultimata målet har alltid varit att erbjuda prisvärda leksaker av högsta kvalitet, väljer de ut deras produkter noggrant för att säkerställa att de lever upp till våra höga kvalitetsstandarder.

Lekextra har något för alla

Deras sortiment är omfattande och inkluderar allt från klassiska leksaker till de senaste trenderna. Här hittar du allt du behöver för att inspirera fantasin och skapa minnen för livet. Oavsett om du letar efter en leksak som står på barnens önskelista, eller ett spel för hela familjen att ta del av, står deras kunniga och vänliga team redo att hjälpa dig. Med ett ständigt uppdaterat utbud strävar Lekextra efter att möta varje barns unika intressen och önskemål. Det är denna variation och bredd i sortimentet som gör Lekextra till en destination där både föräldrar och barn kan hitta sina favoritleksaker.

Hållbarhet är också en viktig del av deras verksamhet. Lekextra arbetar aktivt med att minska deras påverkan på miljön genom att välja miljövänliga alternativ när det är möjligt. Dessutom ser de till att ha en ansvarsfull leverantörskedja för att främja en mer hållbar framtid för kommande generationer.

Lekextra kataloger, reklamblad och erbjudanden

Håll utkik! Lekextra har regelbundet kampanjer, rabatter och speciella erbjudanden på deras sortiment. Lekextra kataloger och reklamblad visar de senaste erbjudanden som du kan ta del av. Genom att hålla dig uppdaterad på deras kampanjer kan du hitta dina favoritleksaker till förmånliga priser.

Reklambladen och katalogerna fungerar som en inspirationskälla för både föräldrar och barn, och ger dem idéer och tips om de senaste leksakstrenderna. De ger också kunderna möjlighet att göra bra affärer och hitta leksaker som passar deras budget. Nederst på denna sida kan du hitta de aktuella erbjudanden från Lekextra!

Flexibla och generösa - Lekextra öppettider

En förälders tid är värdefull, och därför erbjuder Lekextra generösa öppettider som möter dina behov. Deras butiker har långa öppettider under vardagar och är ofta öppna även under helger. På så sätt kan du besöka butiken när det passar dig bäst och hitta de perfekta leksakerna för speciella tillfällen eller bara för att fira lekens glädje!

Längst ner på denna sida kan du hitta öppettiderna för några av Lekextras butiker! Kom ihåg att öppettider kan variera från butik till butik, så dubbelkolla gärna att du har hittat rätt affär.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S