Lekia logo

Lekia

Lekia är en av Sveriges mest älskade och välkända leksaksaffärer, och deras butiker har hjälpt att stärka den största glädjen i ett barns liv - lekens magi. Med många butiker spridda över hela landet, har Lekia fångat barn och föräldrars hjärtan med sina lekfulla butiker, låga priser och breda sortiment av leksaker och spel.

Genom åren har Lekia skapat en kärleksfull och inspirerande plats där fantasier blir verklighet och där lekens magi fortsätter att fylla barns liv. Med sin fortsatta satsning på kundfokus och hållbarhet, fortsätter Lekia att vara en av de mest älskade leksaksaffärerna i Sverige, och deras resa genom tiden går vidare med samma passion och entusiasm som när de först öppnade sina dörrar!

Lekia Historia - En resa mot glädje, lek och fantasi

Lekia grundades av bröderna John och Rolf Larsson i Linköping 1988. Deras dröm var att skapa en butik som skulle erbjuda det mest spännande och varierade utbudet av leksaker till barn i alla åldrar. Med en stark passion för lek och barns utveckling, öppnade de sin första butik med målet att sprida glädje och underhållning bland landets familjer.

Bröderna Larsson hade själva en stark kärlek till lek och fantasirika äventyr, och de ville att varje barn skulle få uppleva samma glädje genom de leksaker som de erbjöd. Deras engagemang för kvalitet och en bred variation av leksaker gjorde att Lekia snabbt blev en favoritdestination för barn och föräldrar runt om i Sverige.

Lekias katalog, reklamblad och erbjudanden

Lekia strävar efter att erbjuda leksaker och spel av högsta kvalitet till låga priser. Deras sortiment omfattar allt från de senaste leksakstrenderna till tidlösa klassiker. Med ett brett urval av produkter kan föräldrar och barn hitta något som passar just deras intressen och behov. De har ett spännande och varierat sortiment för att tillgodose alla barns unika önskemål. Samtidigt söker de ständigt efter de mest populära och efterfrågade leksakerna på marknaden och samarbetar med kända varumärken för att erbjuda sina kunder de bästa produkterna.

Lekia är kända för sina regelbundna reklamblad och kataloger som erbjuder aktuella erbjudanden och kampanjer. Dessa reklamblad innehåller information om nedsatta priser, rabatter och specialerbjudanden på olika produkter i deras sortiment. Det är ett sätt för Lekia att kommunicera med sina kunder och erbjuda dem möjlighet att göra bra affärer.

Nederst på denna sida hittar du de aktuella reklambladen från Lekia som ger dig chansen att hitta de bästa priserna. Sätt igång och börja spara redan nu!

Lekias butiker och deras arbete för en hållbar planet

Lekias butiker välkomnar besökare med en lekfull och inspirerande atmosfär. Butikerna är indelade i olika avdelningar, vilket underlättar för kunderna att hitta de leksaker de söker. Utöver det är butikspersonalen på Lekia kända för sin vänlighet och expertis då de strävar efter att skapa långvariga relationer med sina kunder. De står alltid redo att ge råd och hjälpa kunderna att hitta de perfekta leksakerna som passar just deras barns ålder och intressen. Deras kunskap om leksaker och spel är oslagbar och bidrar till en positiv och minnesvärd shoppingupplevelse för varje kund.

Som en ansvarsfull aktör inom leksaksbranschen, har Lekia ett fokus på hållbarhet. De arbetar aktivt med att minska sin påverkan på miljön genom att erbjuda miljövänliga och hållbara leksaker när det är möjligt. Dessutom strävar de efter att ha en etisk och ansvarsfull leverantörskedja för att bidra till en mer hållbar framtid. Lekia vill vara en förebild när det gäller hållbarhet och inspirera både kunder och andra företag att göra mer för miljön och samhället. Genom att erbjuda hållbara produkter och aktivt arbeta med hållbarhetsfrågor, vill de vara en del av lösningen för en bättre och mer hållbar värld.

Lekias öppettider - något du kan lita på!

För att möta kundernas behov av flexibilitet och tillgänglighet, har Lekia generösa öppettider. Många av deras butiker har förlängda öppettider både under vardagar och helger. Detta gör det enkelt för familjer att besöka butikerna när de har tid och behov av att handla leksaker och spel.

Lekia strävar efter att vara en pålitlig destination för sina kunder och ha öppet när det passar dem bäst. Detta är särskilt viktigt under högtider och semestrar, då barnen och föräldrarna har mer tid att spendera tillsammans och leka.

Du kan hitta mer information om specifika Lekia butiker och deras öppettider längst ner på denna sida! Kom ihåg att öppettider kan variera från affär till affär, så håll koll att du kollar på den rätta butiken.

Language:
© 2009, Tjek A/S