Lidl logo

Lidl

Lidl är en hard-discount kedja, vilket betyder att de fokuserar på lågprisprodukter och har ett något smalare sortiment och en hög andel egna märkesvaror. Här hittar du ofta “klippvaror” som är produkter som ingår i ett tillfälligt sortiment under en begränsad period. Dessa varor är på erbjudande och har ofta goda rabatter. Med sina låga priser och bekväma lägen är det inte konstigt varför så många människor väljer att handla på Lidl.

Denna tyskbaserade lågprisbutik har snabbt blivit en av de snabbast växande återförsäljarna i Europa och är nu tillgänglig i flera länder över hela världen.

Lidl har ett prisvärt sortiment med lokala och internationella produkter

Lidl är känt för sitt breda urval av internationella produkter inklusive specialvaror från Tyskland, Italien och Frankrike samt olika ekologiska alternativ. Hålla dig uppdaterat med Lidls reklamblad med erbjudanden som ger ännu större besparingar på toppmärken.

Lidls historia – en global lågpriskedja

Lidl är en av de mest populära lågprisbutikerna i Europa, med över 10 000 stormarknader som spänner över mer än 30 länder.

Lidl har rötter tillbaka till 1930-talet men öppnade sin första Lidl-butiken i Tyskland 1973 och har blivit ett känt namn för shoppare som vill spara pengar på matvaror, toalettartiklar och andra hushållsartiklar. När butiken fortsätter att expandera till nya marknader och etablera en ännu större närvaro runt om i världen, är det viktigt att förstå vad Lidl står för och varför kunderna älskar den så mycket.

Upptäck goda rabatter och erbjudanden i Lidls reklamblad

Lidl är butiken där du alltid kan handla med sunt förnuft för hela veckan. Bakom detta löfte ligger Lidls affärsidé om kvalitet till bästa pris – Allt annat är olidligt. Lidl är en populär lågpriskedja som erbjuder bra valuta för pengarna på kvalitetsprodukter.

Kunder kan dra nytta av fantastiska Lidl-erbjudanden med rabatterade varor tillgängliga varje vecka i reklambladet och specialerbjudanden under hela året. I och med introduktionen av Lidl har konsumenterna fått ett nytt och spännande sätt att handla sina dagligvaror.

Lidl brinner för att erbjuda dig ett sortiment där svenska och ekologiska produkter samsas med utländska delikatesser och ett varierat utbud av varor för hela hemmet. Till priser som gör livet lite gladare och godare. Lidl erbjuder oslagbart värde och service till svenska kunder. Med ett brett utbud av produkter från mat, dryck och hushållsartiklar är Lidl det perfekta sättet att snabbt och enkelt hitta det du behöver. Att handla hos Lid kan spara tid och pengar – allt samtidigt som du säkerställer att du får de bästa kvalitetsprodukterna som finns på marknaden.

Kolla in Veckans Erbjudande hos Lidl

Lidls reklamblad – din källa för alla de bästa erbjudandena, rabatterna och specialerbjudandena i ditt lokalområde. Oavsett om du letar efter matvaror, hushållsartiklar eller något speciellt för dig själv, hittar du ett brett urval av produkter till fantastiska priser. Med veckokampanjer och spännande nya produkter som introduceras regelbundet finns det alltid något att upptäcka hos Lidl! Reklambladet är fullspäckat med information om veckans erbjudanden och kommande rabatter.

Bröd, frallor och bakverk i Lidls egna lilla bageri

Alla Lidl-butiker har eget litet bageri. Deras bageri är perfekt för alla dem som letar efter färska, välsmakande godsaker. Från kakor och bakverk till bröd, frallor, bullar med mera, Lidl har något som tillfredsställer varje sötsug. Oavsett om du letar efter en smarrig efterrätt eller ett snabbt mellanmål på språng, kan deras urval av bakverk inte slås. Med ett ständigt växande utbud av kakor, bakverk, bröd med mera har Lidls bageriavdelning något för alla.

Ett prisvärt sortiment med svenska och ekologiska varor

Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment där svenska och ekologiska produkter, samt utländska delikatesser, är givna inslag. På Lidl undviker de många olika sorters varor av samma sak, eftersom allt för många leverantörer gör maten dyrare. Majoriteten av Lidls produkter kommer därför från deras egna varumärken, kompletterat med de mest efterfrågade externa matvarorna. Med färre leverantörer och större volymer får de bättre förhandlingsläge och kan spara in på kostnader, vilket i sin tur innebär lägre priser för kunderna i deras butiker.

Se aktuella och kommande erbjudanden i Lidls reklamblad

När du handlar hos Lidl kan du spara hela veckan! Ta en närmre titt på Lidls reklamblad nedan för att se de varor som finns till extrapriser under veckodagarna och vilka erbjudanden de har under helgen! Oavsett om du letar efter matvaror varje vecka, hushållsartiklar eller något speciellt för ett högtidsfirande, har Lidl något för alla. Med fantastiska priser och nya rabatter och erbjudanden som dyker upp varje vecka har det aldrig funnits en bättre tid att utforska Lidls värld.

Butiker och öppettider

Hos Lidl kan du handla i bekväma öppettider. Deras normala öppettider är 08-21:00, men det finns även utvalda butiker som har öppet till 22:00. Dessa generösa öppettider gör det möjligt för dig att handla när det är enklast för dig. Det är dock alltid en bra idé att kolla öppettiderna nedan innan du åker till din lokala Lidl-butik.

Med över drygt 200 butiker runt om i hela Sverige har det snabbt blivit ett av de mest kända namnen i landet. Deras effektiva design gör att Lidl-butiker kan hålla kostnaderna nere samtidigt som de ger kunderna produkter av högre kvalitet till överkomliga priser. Med färre anställda till hands än traditionella livsmedelsbutiker hjälper deras strömlinjeformade tillvägagångssätt att minska arbetskostnaderna samtidigt som de erbjuder utmärkt kundservice.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S