Matdax logo

Matdax

Med sina butiker, MatDax Hökarängen, MatDax Högdalen och MatDax Hagsätra, har kedjan etablerat en stark närvaro i Stockholm, där fokus ligger på lokalitet och närhet. Sedan 1992 har de vuxit till att bli en del av lokalsamhället, kända för sitt stora sortiment och veckoerbjudanden som man kan hitta i MatDax annonsblad. Hos MatDax hittar man massor av välkända dagligvaror och favoritprodukter samt ett stort och varierande utbud av spännande specialvaror, allt under ett och samma tak i deras rymliga butiker.

MatDax sortiment

MatDax erbjuder ett stort utbud av dagligvaror, allt från kött och mejeriprodukter till frukt och grönt. Deras butiker är utformade för att skapa en unik shoppingupplevelse där både nya och klassiska produkter möts. Deras veckoannons är fylld med lockande erbjudanden där du kan både inspireras och hålla dig uppdaterad på deras aktuella sortiment. MatDax fokuserar på färskhet och bra priser, vilket återspeglas i deras noggrant utvalda sortiment och stora utbud av erbjudanden.

MatDax - Självständighet och lokalt engagemang

Som en del av Matrebellerna har MatDax arbetat noga för att erbjuda lokalsamhället låga priser utanför stora koncerner. Matrebellerna är en organisation av handlare som står tillsammans för att erbjuda låga priser till lokala, välkända handlare. Utöver detta erbjuder MatDax också medlemskap i MatDax VIP-klubb, där trogna kunder kan njuta av exklusiva erbjudanden. Med sitt fokus på lokalsamhället och en stark koppling till sina kunder skapar MatDax en unik shoppingupplevelse.

MatDax öppettider - Flexibilitet och bekvämlighet

MatDax förstår vikten av flexibla öppettider. Därför kan du enkelt planera in ett besök till ett av deras butiker när det passar in i din vardag. Var dock uppmärksam på att det kan vara skillnader i öppettiderna för MatDax Hökarängen, MatDax Högdalen och MatDax Hagsätra, men du kan enkelt hitta de olika öppettider längst ner på denna sida. Hos MatDax hittar du samma goda utbud av varor, oavsett om du handlar tidigt lördag morgon eller sent på torsdag kväll.

MatDax erbjudanden och reklamblad

I MatDax annonsblad hittar du en mängd oemotståndliga erbjudanden som sträcker sig över ett brett sortiment av varor. Oavsett om du letar efter färska råvaror till middagen eller specialvaror för en speciell rätt, så är MatDax platsen att hitta dem till konkurrenskraftiga priser. Med MatDax veckoerbjudanden kan du göra stora besparingar på vardagsinköpen. Planera därför din shopping efter veckans MatDax erbjudanden. Du hittar deras senaste annonsblad direkt här på sidan.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S