Media Markt logo

Media Markt

Media Markt är Sveriges största elektronikkedja. Om du letar efter den senaste tekniken och prylarna är Mediamarkt rätt butik för dig. Mediamarkt har inte bara ett stort urval av produkter, men även konkurrenskraftiga priser, ett säkert betalningssystem och pålitlig kundservice som gör att det känns enkelt, snabbt och tryggt att handla elektronik hos Mediamarkt.

Mediamarkts historia – från Tyskland till Sverige

Mediamarkt är en tysk elektronikåterförsäljare med en lång och anrik historia. Företaget grundades 1979 och har vuxit till att bli en av de största återförsäljarna i sitt slag i Europa. Under sin 40-åriga resa har Mediamarkt varit fokuserad på sitt kärnuppdrag – att erbjuda kunder högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Framgången för Mediamarkt är rotad i deras engagemang för att tillhandahålla utmärkt kundservice. Redan från början har de satsat stort på att utbilda personal för att säkerställa att kunderna får bästa möjliga råd och stöd vid köp av elektronik. I takt med att tekniken har utvecklats över tiden, har Mediamarkts erbjudanden också gjort det, vilket gör att de kan ligga i framkanten av konsumentelektronikhandeln i fyra decennier.

I 2006 kom MediaMarkt till Sverige och är idag en av Sveriges absolut största hemelektronikkedjor. De har 29 butiker fördelat över hela landet och 1000 dedikerade medarbetare som vet allt om hemelektronik.

Idag driver Mediamarkt mer än 100 butiker i hela Europa och fortsätter att sträva efter att göra hemelektronik tillgängligt för alla.

Köp dina vitvaror hos Mediamarkt Vitvaror är viktiga komponenter i ett modernt hushåll. Med den ständigt växande tekniken finns det ett ökande utbud av apparater att välja mellan på marknaden idag.

Mediamarkt erbjuder ett brett utbud av produkter inklusive kylskåp, tvättmaskiner, diskmaskiner och ugnar. Mediamarkt säkerställer att ta in produkter i sortimentet som är designade med banbrytande teknologi och högkvalitativa material för att ge maximal effektivitet och tillförlitlighet. Många av deras apparater är designade för att göra vardagliga sysslor enklare och effektivare samtidigt som de är estetiskt tilltalande.

Mediamarkt har allt inom datorer och gaming Idag är datorn ett viktigt verktyg för många människor för att hålla kontakten och vara produktiva. Oavsett om du är student, företagare eller bara någon som tycker om att hålla dig uppdaterad om den senaste tekniken, har Mediamarkt den perfekta datorn för dig. Mediamarkt erbjuder ett brett utbud av datorer med olika funktioner och priser för att passa alla plånböcker. Från stationära datorer till bärbara datorer och surfplattor, de har något för alla. MediaMarkt är en av de ledande elektroniska återförsäljarna i Europa, och erbjuder ett omfattande utbud av datorer för att möta behoven hos både tillfälliga och professionella användare. Från budgetvänliga bärbara datorer till speldatorer, MediaMarkt har något för alla, oavsett vilka krav de har. Om du letar efter en pålitlig och prisvärd datorlösning är MediaMarkt definitivt värt att överväga.

De senaste åren har speldatorer revolutionerat hur människor spelar tv-spel. Med kraftfulla processorer och grafikkort ger de en mycket rikare spelupplevelse än vad som fanns tillgängligt tidigare. Den högpresterande hårdvaran i en speldator kan låsa upp den fulla potentialen hos moderna PC-spel, vilket möjliggör högre upplösningar och snabbare bildhastigheter. Med ett så stort utbud av alternativ som finns på marknaden idag kan det vara svårt att avgöra vilken speldator som passar just dig – och här kan Mediamarkts kunniga medarbetare hjälpa dig att ta rätt beslut.

TV och streaming i ett – Hos Mediamarkt hittar du rätt Smart TV för dig

Allt eftersom tekniken går framåt vänder sig fler och fler människor till smarta TV-apparater som det föredragna sättet att titta på program, filmer, sport och annat innehåll. Smart TV erbjuder tittarna ett brett urval av streamingtjänster, spel och funktioner för smarta hem. Med så många tillgängliga alternativ kan det vara svårt att avgöra vilken typ av Smart TV som är rätt för dig. Här hjälper Mediamarkts kunniga medarbetare dig gärna med att förstå vilka funktioner som är viktiga när du väljer en smart-tv och vilka märken som ger dig mest valuta för pengarna. Kom ihåg att titta i Mediamarkts reklamblad för att hitta de allra bästa erbjudandena på bland annat TV-apparater, men även annan typ av elektronik.

Skapa en lyxig känsla av bio därhemma med Mediamarkt

Allt eftersom tekniken går framåt, letar fler och fler människor efter sätt att förbättra sina hemunderhållningssystem. Hemmabiosystem erbjuder det ultimata inom ljud- och videokvalitet och kan vara förvånansvärt prisvärda. Oavsett om du är en filmfantast, en ivrig spelare eller bara någon som älskar att lyssna på musik, är det viktigt att ha ett hemmabiosystem för att få ut det mesta av din fritid.

Med ett hemmabiosystem kan du ta med dig bioupplevelsen i ditt eget hem. Från bekvämligheten av din soffa kan du njuta av alla de senaste storfilmerna och klassiska filmerna i enastående klarhet och ljudkvalitet. Med varierande prisklasser och en mängd tillgängliga funktioner, finns det ingen brist på alternativ hos Mediamarkt när det kommer till att skapa den perfekta hemmabioanläggningen. Besök en av Mediamarkts butiker eller onlinebutik för att läsa mer om dina alternativ.

Se aktuella erbjudanden i Mediamakts reklamblad

På Mediamarkt hittar du hemelektronik i alla prisklasser. Vissa varumärken är billigare medan andra är lite dyrare. Därför kan du dra nytta av att hålla utkik i Mediamarkts reklamblad som de skickar ut. Där samlar de sina bästa erbjudanden på hemelektronik och hushållsapparater. Du kan alltid få en enkel och snabb överblick över alla erbjudanden och rabatter i Mediamarkts rabattblad. Hitta det senaste rabattbladet här på eRabattblad – det kanske är dina favoritprodukter som är på erbjudande idag.

Mediamarkts butiker och öppettider

Mediamarkt är som sagt en ledande återförsäljare för hushållsapparater och elektronik. Det är inte konstigt att många av oss vänder sig till Mediamarkt när det gäller att hitta den perfekta apparaten för vårt hem. Med sitt stora utbud, konkurrenskraftiga priser och utmärkta kundservice är Mediamarkt en go-to-destination för shoppare som behöver de senaste prylarna och apparaterna.

Men när kan du besöka en av Mediamarkts butiker – vad är öppettiderna? Öppettiderna är vanligtvis mellan 10-20:00, men det kan variera lite beroende på butikens läge. Vissa butiker har nämligen öppet ända till klockan 21:00. På helgen är öppettiderna mer begränsade och de öppnar lite senare och stänger lite tidigare – tidsintervallet varierar från butik till butik. Det är därför alltid en bra idé att du dubbelkollar öppettiderna nedan innan du ger dig av.

Total: 0,-