Mio logo

Mio

Hos Mio kan du förvänta sig hjälpsam kundservice såväl som kvalitetsprodukter som håller länge. Mio är en svensk möbelhandlare som har erbjudit kvalitativa och snygga möbellösningar till kunder i över 60 år. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, från soffor och fåtöljer till sängar och madrasser. Mio är dedikerade till att ge kunderna högsta nivå av kundservice och tillfredsställelse, tillsammans med oslagbar valuta för pengarna. De erbjuder också ett brett utbud av betalningsalternativ för att se till att deras kunder kan köpa de bästa möblerna till sitt hem.

Oavsett om du letar efter klassisk inredning eller något helt unikt, så har Mio allt du behöver för att göra ditt boende vackert och inbjudande. Med konkurrenskraftiga priser och regelbundna rabatter tillgängliga kan kunder hitta bra erbjudanden på alla varor som erbjuds av Mio.

Handla hos Mio

Mio er destinationen för svenska möbler och hemaccessoarer! Mio erbjuda ett brett urval av snygga produkter som förbättra ditt hems design. Med ett brett utbud av stilfulla, moderna och unika möbler och inredningsprodukter är Mio den perfekta platsen för att hitta något speciellt för ditt boende.

Historien om Mio – över 60 års entreprenörskap

Historien om Mio bygger på entreprenörsanda som än idag spelar en väsentlig roll i Mios utveckling. Konceptet grundades i april 1962 efter att ett antal framsynta möbelhandlare från södra Sverige samt Stockholmsområdet önskade att samverka för att stärka den egna konkurrenskraften i den dåvarande snabbt växande ekonomin.

Målet var allt att skapa stordriftsfördelar och därmed pressa inköpspriserna. Det är faktiskt därför Mio heter just Mio. Det är en förkortning av namnet Möbelhandelns Inköps Organisation. Än idag ägs Mio av fristående möbelhandlare som arbetar gemensamt för att uppfylla Mios mål. Det har de lyckats väldigt bra med och Mio är därför uppskattat varumärke och en av den svenska möbeldetaljhandelns populäraste aktörer.

Mio - allt till det skandinaviska, moderna hemmet

Mio har specialiserat sig på att sälja möbler, heminredning och andra accessoarer för det moderna hemmet. Med tonvikt på skandinavisk design erbjuder Mio högkvalitativa möbler och heminredningsartiklar till kunder i hela Sverige. De erbjuder en mängd olika produkter från soffor, till fåtöljer, till bord, till sängar och mer, allt i modern design som ger värme och komfort i alla hem.

I över 60 år har Mio ägnat sig åt att skapa möbler och inredning av hög kvalitet som får alla rum att se stilrena och inbjudande ut. Mios produkter är designade för att hålla länge, vara lätta att underhålla och ge maximal komfort. Mio är också stolta över sitt engagemang för hållbarhet, och ser till att deras produktionsprocess minimerar avfall och miljöpåverkan.

Sängar och madrasser – din drömsömn startar här

När det kommer till att köpa den perfekta sängen finns det en mängd olika faktorer som måste beaktas. Storleken, formen, kvaliteten och priset bidrar alla till att välja den bästa sängen för dina individuella behov. Det kan därför vara en skrämmande uppgift att hitta den perfekta sängen.

Men med hjälp från den kunniga personalen i Mios butiker får du den vägledning du behöver för att hitta rätt säng till dig – så att du kan sova bekvämt och lyxigt på nolltid. Så oavsett om du letar efter ett nytt bäddset, en ny madrass eller en helt ny säng kan du hitta den perfekta produkten för ditt sovrum hos Mio.

Soffbord, matbord eller sidobord – Mio har bord för alla behov

Bord är möbler som är svåra att klara sig utan. Dels hart vi matbordet, som du samlas vid flera gånger om dagen. Sen har du även soffbordet, som morgonkaffet, fjärrkontrollen och annat dylikt ofta blir förknippat med. Till sist finns det även alla mindre funktionella bord, men som ändå bidrar till att ge hemmet det där lilla extra eftersom du kan skapa områden för vackra och dekorativa vaser, ljusstakar, böcker eller liknande.

Matbordet är en oumbärlig möbel i alla hushåll. De fungerar som den centrala platsen där familj och vänner samlas för att dela en måltid, berätta historier och skapa minnen. Oavsett om du letar efter ett klassiskt matbord i trä eller något mer modernt, finns det en mängd olika stilar tillgängliga när du handlar efter det perfekta bordet som passar din heminredning. Soffbord är ett bra sätt att få in en snygg, funktionell möbel i ditt hem. Oavsett om du letar efter något modernt eller traditionellt kan ett soffbord vara det perfekta komplementet till alla vardagsrum.

Hos Mio hittar du matbord och soffbord – och en massa andra bord till fördelaktiga priser och rea-erbjudanden. Kom ihåg att alltid kolla i Mios reklamblad innan du besöker butiken för att säkra att du inte missar produkter på rea eller speciella helgerbjudanden. Reklambladet hitta du nedan.

Se Mios senaste reklamblad och upptäck vad som är på rea

Mio är det perfekta stället att hitta snygga och prisvärda möbler till ditt hem på rea. Oavsett om du letar efter en soffa, säng, matbord eller fåtölj så har Mio ett brett utbud av produkter att välja mellan. På Mios reor hittar du fantastiska erbjudanden med goda rabatter där du verkligen kan fynda på kvalitetsmöbler. Dessutom kan du se nya erbjudanden i reklambladet – här ser du både produkter på rea men även specialerbjudanden som endast gäller i kort tid eller så länge lagret räcker. Därför är det en bra idé att ta en titt i Mios reklamblad med jämna mellanrum, så att du inte missar några goda erbjudanden.

Hitta en Mio-butik nära dig och ta reda på öppettiderna

Mio är en populär shoppingdestination för kunder i Sverige. Med 70 butiker runt om i hela Sverige och ett brett utbud av tillgängliga produkter kan kunderna hitta allt de behöver till hemmet hos Mio. Som alla kunniga shoppare vet är det viktigt att vara medveten om öppettiderna för alla butiker du besöker – och Mio är inget undantag.

Lyckligtvis är mio-butikerna i allmänhet öppna 7 dagar i veckan under normala öppettider. På vardagar har de vanligtvis öppet från 10:00 till 20:00 medan de på helgerna stänger lite tidigare. Dessa generösa öppettider gör det möjligt för dig som kund att strosa runt i butikerna och upptäcka alla Mios produkter och erbjudanden under hela dagen. Observera dock att vissa platser ha olika öppettider så det är bäst att kolla deras öppettider nedan i förväg.

Reor och erbjudanden direkt i reklambladet – hos Mio naturligtvis

När det kommer till näthandel är Mio ett utmärkt alternativ för dig som letar efter en mängd olika unika och snygga produkter. Oavsett om du letar efter möbler eller inredningsartiklar har Mio ett spännande utbud som säkerligen kommer att ge ditt hem lite känsla. Med rabatter och specialerbjudanden tillgängliga på hela webbplatsen är Mios reklamblad det perfekta stället att hitta fantastiska erbjudanden på toppprodukter till hemmet.

Oavsett om du vill flytta in i ett nytt hem eller piffa upp ett befintligt har Mio något för alla. Det stora urvalet av snygga produkter kommer säkerligen att hjälpa dig att skapa ett utrymme som är både inbjudande och praktiskt. Med alternativ som sträcker sig från bekväma soffor till snygga förvaringslösningar, har Mio precis det som kommer förvandla ditt hus eller lägenhet till ett hem.

Language:
© 2009, Tjek A/S