ÖoB logo

ÖoB

I en värld av generiska livsmedelsbutiker sticker ÖoB ut. Denna svenskägda kedja erbjuder kunderna kvalitetsprodukter till oslagbara priser. Ett koncept som grundades av Rune Svensson i 1948 med en drivande idé om att skapa ett varulager där kvalitetsprodukter kunde säljas billigt.

Överskottsbolaget där priset alltid är rätt

Hos ÖoB kan kunden hitta allt de behöver till sitt hem och sin familj. Butiken erbjuder en mängd dagligvaror och andra hushållsartiklar till konkurrenskraftiga priser. Det som skiljer den från andra butiker är dess engagemang för att ge valuta för pengarna samtidigt som den upprätthåller höga standarder för produktkvalitet. Kunderna vet att när de handlar på ÖoB får de mer valuta för pengarna utan att kompromissa på kvalitet eller service. Det är därför folk kommer tillbaka igen och igen – för priset är alltid rätt!

Historien om ÖoB – en lyckad idé

Det hela började med Rune Svensson som öppnade sin första lanthandel i Östergötland 1948. Rune var en innovativ man och påbörjade verksamheten genom att köpa in filtar i stora volymer som han sedan kunder sälja billigt – till fyndpris. Hans låga priser lockade många och Rune kunde snabbt utöka sitt sortiment och varulager. Han började resa till både små och stora städer för att sälja sina produkter och det hela blev en stor succé.

Mycket har hänt sedan Rune åkte runt och besökte de svenska konsumenternas hem. Det som började med att köpa få produkter i massvolym i en lanthandel har idag vuxit till 100 varuhus över hela Sverige.

ÖoBs katalog satte standarden för dagens reklamblad

ÖoB:s grundare Rune var före sin tid. Han utformade en katalog och gav kunderna möjligheten att beställa produkter hem till sig. En metod som liknar dagens reklamblad som vi hittar i både fysisk form och online.

Oavsett vilket år vi pratar om, så har överskottsbolaget ÖoB försett sina kunder med fantastiska erbjudanden. Med över 100 butiker i hela Sverige har ÖoB blivit en av de mest populära ställena att handla livsmedel och hemtillbehör. Oavsett om du letar efter inredning, elektronik eller trädgårdsmaterial så finns det något för alla på ÖoB.

Hos ÖoB hittar du bra erbjudanden på ett brett utbud av produkter inklusive kategorier som djur, skönhet, trädgårds- och byggmaterial. Med priset alltid i fokus är det lätt att hitta något som passar din budget. När du besöker ÖoB vet du att du kan handla alla produkter på en gång, utan att behöva besöka flera olika varuhus. ÖoB är därmed ett varuhus som förenklar din vardag och effektiviserar dina inköp.

ÖoB – Heminredning

ÖoB har allt, från smått till stort när det kommer till heminredning. Det är sällan man kan hitta allt i ett och samma varuhus, men det kan du på ÖoB. Här hittar du allt du behöver när det gäller belysning, dekoration, ljus och lyktor, småförvaring, textiler, möbler och badrummet.

ÖoB – Hushåll

Det är mycket som behövs för att ett hem ska fungera och kännas på plats. I hushållskategorin hittar du alla köksmaskiner du kan tänka dig. Från en enkel sandwichgrill till en matberedare som kan ta sig ann dina utmaningar i köket. Utöver detta hittar du extra tillbehör till köket inom servering som exempelvis glas, bestick, tallrikar och skålar. Även smarta engångsartiklar som är perfekta för större fester eller en picknick utomhus. Sist men inte minst, har ÖoB ett brett sortiment av tvätt- och städartiklar där du kan spara en massa på bl.a. tvätt- och städmedel.

ÖoB – Skönhet

Skönhet är en kategori som ofta tillhör den högre prisklassen. Men hos ÖoB kan du spara en massa pengar på hår-, ansikts- och kroppsvård och munhygien. Det finns många produkter och varumärken att välja bland, så att du är säker på att hitta dina favoriter. Dessutom hittar du ett brett urval av produkter gällande hälsa, motion, barn och andra skönhetskategorier som doft, smink och rakning.

ÖoB – Livs

Det finns så mycket att spara på hos Överskottsbolaget! ÖoB har ett stort sortiment av livsmedel från populära och välkända varumärken som Arvid Nordquist, Coca-Cola, Fazer, Kellogg’s, Knorr, OLW, Risenta och mycket mer! Du hittar alla dina favoriter till de lägsta priserna.

ÖoB och veckans annonsblad

Varje veckar delar ÖoB ett nytt reklamblad med aktuella och säsongsbaserade erbjudanden på allt inom livs, heminredning, hushåll, skönhet, djur, fritid, bygg och trädgård. Håll utkik efter veckans reklamblad och få de bästa rabatterna och besparingarna på tusentals produkter.

ÖoB är hela Sveriges varuhus. ÖoB strävar efter att göra din köpupplevelse så bra och enkel som möjligt. Så utöver de fysiska varuhusen kan du beställa hem produkter via deras nätbutik och även få hemleverans.

Med hjälp av reklambladet får du nys om de senaste erbjudanden där du kan spara som mest! Vare sig det kommer till enkla livsmedelsprodukter, elektronik, möbler, eller skönhet så finns det alltid något att spara på. Med reklambladet får du även inspiration till din vardag med säsongsbetonade produkter eller lösningar.

Öppettider för din närmsta ÖoB butik

Med 100 varuhus över hela Sverige så finns det med säkerhet en ÖoB i närheten av dig. Öppettiderna varierar lite från butik till butik men de flesta öppnar kl. 07:00 och stänger vid 19-20-tiden under vardagarna. Hitta öppettiderna till din lokala Öob nedan innan du besöker butiken.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S