Power logo

Power

Även om POWER är en ung aktör i Sverige sträcker sig vår historia ända tillbaka till 1962. Då gick 46 norska elinstallatörer samman och bildade grossistföretaget "Elektroinstallatørenes Innkjøpslag", som senare blev känt som Expert.

2017 bytte Expert AS namn till POWER International AS. Med ett nytt namn fick vi också ett nytt liv, och gjorde stora förändringar i företaget. Vi investerade i ett helt nytt butikskoncept med bättre storlek, lägen och sortiment. Inom några år hade vi vänt resultatet från minus till plus över hela Norden och vi var redo att växa ytterligare och återta den svenska marknaden med vårt förvärv av MediaMarkt Sverige.

POWER består idag av 269 varuhus och 6 000 anställda i Norge, Finland, Danmark och Sverige – och vi växer hela tiden. Kedjan ägs i första hand av två driftiga norska entreprenörer som också ligger bakom koncernerna AWILHELMSEN AS och Dolphin Invest AS.

Idag är POWER Nordens nya elektronikjätte och vi vill alltid ligga steget före, eftersom vi vet att smarta, effektiva lösningar håller priserna låga samtidigt som det ger den bästa köpupplevelsen för kunderna.

Vårt mål är att skapa ett hälsosamt och lönsamt företag som säkerställer säkra arbetsplatser för nuvarande och framtida medarbetare. Det ska vi göra genom effektiva lösningar som gynnar våra kunder – och med minsta möjliga negativa påverkan på samhälle och miljö.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S