Ladda ned app

Få hjälp med vad och var du shoppar genom att använda våra appar för iPhone, iPad och Android. Allt baseras på veckans reklamblad och erbjudanden från butiker nära dig.

Ladda ner eReklamblad för:

iPhone / iPadAndroid

Inspiration från reklamblad

Reklamblad är en fantastisk inspirationskälla. Du kan läsa reklamblad i alla kategorier: matvaror, elektronik, gör det själv, gränsöverskridande, skönhet, inredning och mycket mer.

Din digitala brevlåda

Om du har en favoritbutik kan du prenumerera och få aviseringar när det finns nya reklamblad. Du kan kalla det för din digitala brevlåda. Och den är aldrig försenad oberoende av väder.

Sök efter erbjudanden

Om du vet exakt vad du letar efter kan du söka efter det. Du kan söka efter en kategori som läsk eller kaffe och du kan även specifikt söka efter varumärken. Du kan söka efter precis vad du vill.

Agent för erbjudanden

Precis som den digitala brevlådan kan du spara sökningar och få aviseringar när nya erbjudanden med din sökning dyker upp. Du kan exempelvis göra en sökagent om kaffe och få en avisering. På så sätt behöver du inte öppna appen och söka manuellt.

Planera att använda en inköpslista

Vi rekommenderar att du använder inköpslistan i appen så att du aldrig glömmer något. Du kan lägga till exakt vad du vill ha manuellt och lägga till erbjudanden direkt från ett reklamblad i den. Du kan även samarbeta med andra i ditt hushåll och dela en inköpslista.

Appen kommer ihåg vad du lagt till förut så det går snabbt att lägga till dem under nästa shoppingtur.

Ladda ner eReklamblad för:

iPhone / iPadAndroid
Totalt: 0,-