jem & fix logo

jem & fix

Jem & Fix är den ultimata destinationen för byggprojekt, hemförbättringar och praktiska lösningar! Deras breda sortiment av produkter täcker allt från verktyg och byggmaterial till trädgårdsutrustning och inredningsdetaljer. Här finns allt du behöver för att förverkliga dina idéer och skapa ett hem som både är funktionellt och vackert.

Oavsett om du är en erfaren hantverkare eller en entusiastisk nybörjare, kommer deras kunniga och vänliga team att vara där för att ge dig den hjälp och råd du behöver. De är passionerade för att dela sin expertis och se till att du har rätt verktyg och material för att ta dig an varje projekt med självförtroende och framgång. Deras produkter är av högsta kvalitet och håller för de tuffaste utmaningarna. Jem o Fix inser vikten av hållbara och pålitliga verktyg, och därför väljer de noggrant ut deras sortiment för att säkerställa att varje produkt uppfyller deras stränga kvalitetsstandarder.

Jem & Fix - En success historia

Jem & Fix grundades i Danmark 1988 med målet att skapa en butikskedja som erbjöd prisvärda produkter inom bygg- och heminredning. Det skulle vara en plats där både hemmafixare och yrkesproffs kunde hitta allt de behövde till attraktiva priser. Sedan dess har Jem o Fix ökat i popularitet bland kunderna, och företaget beslutade sig därmed att etablera sig på den svenska marknaden år 2002. Numera är de en välkänd aktör inom bygg- och heminredningsbranschen i Sverige.

Ett hållbarhetsfokus i Jem & Fix butiker

Jem & Fix är medvetna om vikten av att driva sin verksamhet på ett hållbart sätt. De arbetar aktivt med att minska avfallet och energiförbrukningen i sina butiker och lagerlokaler. Dessutom strävar de efter att erbjuda produkter med lång livslängd och miljövänliga alternativ när det är möjligt. Jem och Fix har utöver det också fokus på att ha en etisk och ansvarsfull leverantörskedja så att de kan vara en ansvarstagande aktör inom branschen och bidra till en mer hållbar framtid.

Aktuella erbjudanden och reklamblad från Jem & Fix

Jem & Fix erbjuder ett stort utbud av produkter för att möta kundernas behov inom bygg- och heminredning. Deras sortiment inkluderar allt från verktyg, byggmaterial och färg till trädgårdsprodukter, elartiklar och inredningsdetaljer. De fokuserar på att erbjuda prisvärda alternativ av god kvalitet för både hemmafixare och yrkesproffs. Genom att samarbeta med välkända leverantörer kan de erbjuda ett brett urval av produkter som täcker många olika områden inom bygg och inredning.

Jem & Fix ger regelbundet ut reklamblad där de presenterar aktuella erbjudanden och kampanjer. Dessa reklamblad innehåller information om nedsatta priser, rabatter och speciella erbjudanden på olika produkter i deras sortiment. Genom att läsa reklambladen kan kunderna hålla sig uppdaterade om de senaste erbjudandena och hitta produkter till förmånliga priser. Längst ner på denna sida kan du hitta aktuella reklamblad från Jem & Fix! Sätt igång med sparandet redan nu!

Öppettider du kan lita på

Jem och Fix öppettider ser till att möta kundernas behov av flexibilitet. De strävar efter att vara tillgängliga när det passar kunderna bäst. Öppettiderna kan variera något mellan olika butiker, men generellt sett har Jem & Fix förlängda öppettider under vardagar och ofta även öppet under helger. Detta gör det möjligt för kunderna att besöka butikerna när de har tid och behov av att handla produkter och material för sina projekt. Nederst på denna sida kan du hitta Jem och Fix öppettider för deras många olika butiker.

Newest Catalogs

Language:
© 2009, Tjek A/S